الگوریتم کبوتر (Pigeon algorithm) چیست؟

الگوریتم کبوتر (Pigeon algorithm) چیست؟

اگر همین الان صفحه مرورگر گوگل خود را باز کنید و عبارت نزدیکترین رستوران نزدیک من را در صفحه مرورگرتان جستجو کنید، مشاهده خواهید کرد که گوگل نزدیکترین رستوران‌ها را به شما پیشنهاد خواهد داد. در واقع این کار را الگوریتم کبوتر برای شما انجام می‌دهد، این مثال را زدیم تا شما را را با Pigeon algorithm بیشتر آشنا کنیم.

همه می‌دانیم که گوگل یک موتور جستجوگر است و نحوه کارش پاسخ دادن به محتوای سرچ شده از طرف کاربران می‌باشد. اینکه فقط فکر کنیم متن و صدا برای گوگل محتوا به حساب می‌آیند درست است اما لوکیشن نیز برای گوگل یک محتوا محسوب می‌شود. گوگل نیز برای اینکه بتواند بهترین لوکیشن نزدیک به شما را برایتان به نمایش بگذارد از یک الگوریتم کمک گرفته است، این الگوریتم کبوتر (Pigeon algorithm) نام دارد.

تاریخچه الگوریتم کبوتر

زمانی که گوگل تصمیم گرفت کاربران را در پیدا کردن لوکیشن مورد نطرشان یاری کند، در 20 اگوست 2013 بود که یک الگوریتم توانمند و کاربردی را معرفی کرد و نام آن را الگوریتم کبوتر گذاشت. تاثیراتی که این الگوریتم بر نتایج جستجو گذاشت مثال زدنی بوده است، اولین اپدیت این الگوریتم توسط مجله search engine land صورت گرفته است.

بر اساس آماری گرفته شده توسط متخصصان آنها به این نتیجه رسید‌اند که الگوریتم کبوتر برای کاربران مفیدتر از صاحبان کسب کارها بوده است زیرا این الگوریتم برای اعلان نتایج مرتبت درخواست‌های کاربر را در در میان یک دایره قرار خواهد داد و یک شعاع را برای آنها مشخص خواهد کرد. اما جالب است که این دایر خیلی بزرگ نمی‌باشد و خیلی از کسب‌کارهایی را که در نزدیکی شما وجود دارند به علت بزرگ نبودن شعاع دایره در نتایج جستجو قرار نخواهند گرفت، در چنین مواقعی بیشترین سود را کسانی می‌برند که مشغول به سرچ کردن این عبارات هستند.

شروع به کار الگوریتم کبوتر

در زمان آغاز به کار الگوریتم کبوتر نحوی کار کرد این الگوریتم به گونه‌ای بود که شما زمانی که عبارت درخواستی خود را در گوگل سرچ می‌کردید یک لیست چند تایی را از نتایج جستجو به شما نمایش می‌داد. در بروزرسانی‌های اولیه‌ای که در این الگوریتم انجام شدا بود تعداد مکان‌هایی که در صفحه نمایش دیده می‌شد تعداد بیشتری داشت و با توجه به این عامل کلیه کسب کاره به واسطه‌ی دیده شدن بیشتر رضایت بالایی را از این نحوه جستجو داشتند.

اما طولی نکشید که این الگوریتم با آپدیت‌های جدیدی که بر رویش اعمال شد تعداد نتایج جستجو را به 3 نتیجه کاهش داد و این یک خبر بد برای کسب کارها بود زیرا شانس دیده شدن را در آنها کاهش می‌داد، اما این عامل باعث ایجاد یک رقابت در میان کسب کارها شد و بستری را ایجاد کرد که هر کسب کاری که بیشتر از رقیبانش تلاش کند شانس دیده شدن بیشتری داشته باشد.

الگوریتم کبوتر بر روی چه مواردی تاکید می‌کند

Pigeon algorithm یک سری قواعد و استاندارد دارد که وب‌سایت‌های اینترنتی باید به آن پایبند باشند، این موارد شامل:

۱_ تولید محتوا با ارزش برا اساس مکان کسب کار شما

شما باید برای شناخت بیشتر محل کسب‌کارتان، از ویدیو و یا متن مفید استفاده کنید. به عنوان مثال اگر محل کسب کار شما در شمال تهران است می‌توانید با معرفی خود و پرداختن به جزئیات کسب کارتان در بالا آمدن رتبه وب‌سایتتان گامی مهم را بردارید.

۲_ گزارش کردن اسپم

شما می‌توانید با معرفی کردن وب‌سایت‌های اسپمی جلوی فعالیت آنها را بگیرید زیرا گوگل زمانی که قادر نباشد شما را مورد ارزیابی و آنالیز قرار دهد گزارش‌های شما را مورد برسی قرار خواهد داد اما همیشه با توجه به این گزارش‌ها عمل نخواهد کرد.

۳_ ایجاد کردن سیگنال‌های طبیعی در وب‌سایت

زمانی که حرف از سیکنال طبیعی به میان می‌آید منظورمان لینک‌سازی به صورت هوشمند است. با تولید و ارائه محتواهای هوشمند و بالا بردن اعتبار دامین سایت خودتان در جایگاه و رتبه محلی وب‌سایتتان می‌توانید تغییرات مثبتی را حاصل کنید.

۴_ توجه داشتن به مبانی در سئوی محلی و اجرای آن

زمانی که شما برای معرفی موقعیت جغرافیایی خودتان به گوگل یک سری فعالیت‌ها را انجام می‌دهید، در واقع سئو محلی را اجرا کرده‌اید. با توجه به اینکه یک رقابت تنگاتنگ برای قرا داشتن کسب کار شما در نتایج جستجو وجود دارد رعایت کردن اصول درست و مفید در سئوی محلی بسیار هائز اهمیت است، با قرا ندادن محتواهای تکراری در سایت و به دست آوردن رضایت کاربران برا اساس نقدهای مثبت آنها می‌توانید به این خواسته خودتان دست یابید.

الگوریتم کبوتر در چه صورت به ما توجه خواهد کرد

شما می‌توانید با رعایت و عملی کردن یک سری از کارها توجه این الگوریتم را به خودتان جلب کرده و نتایج ارزشمندی را به دست بیاورید که برای شما و کسب کارتان اعتبار ساز خواهد بود، این موارد عبارتند از:

۱_ ثبت کردن موقعیت جغرافیایی خودتان در وب‌سایت

شما می‌توانید با وارد کردن اطلاعات دقیق و کامل از کسب کارتان و قرار دادن این موقعیت جغرافیایی و مکانی در وب‌سایت اطلاعات مفیدی را به کاربران ارائه دهید و نتایج مثبت را با فروش بیشتر در کسب کارتان خواهید دید. به عنوان مثال با قرار دادن موقعیت مکانی خوتان در قسمت footer این بستر را فراهم خواهید ساخت تا موقعیت مکانی شما در تمامی صفحات وب‌سایتتان به نمایش درآید.

۲_ انتخاب کردن هاست ملی

با توجه به اینکه در الگوریتم کبوتر اول به برسی ip سایت پرداخته می‌شود انتخاب هاست ملی و مناسب برای شما می‌تواند موثر واقع شود، منظور هاستی است که در داخل ایران وجود دارد.

۳_ ثبت کردن اطلاعات کسب‌کار در قسمت گوگل‌مپ

می‌توانید در صفحه ارتباط با ما که برای وب‌سایتتان طراحی کرده‌اید موقعیت جغرافیایی خود را قرار دهید تا الگوریتم کبوتر گوگل به راحتی موقعیت شما را برسی کند.

۴_ انتخاب یک دامنه مناسب که از پسوند ملی برخوردار باشد

با توجه به اینکه الگوریتم کبوتر با در نظر گرفتن کشور جستجوگر به برسی کسب‌کار می‌پردازد، استفاده کردن از یک دامنه مناسب که با پسوند ملی ثبت شده باشد بسیار مهم است و تاثیرات زیادی بر روند نشان دادن کسب کار شما به مخاطبان خواهد داشت. زمانی که وب‌سایت شما از یک نام دامنه ملی برخوردار باشد در الویت نتایج جستجو قرار خواهد داشت.

سخن پایانی

در این مقاله به برسی الگوریتم کبوتر که یکی از الگوریتم‌های مهم گوگل است و کار آن بهبود نتایج جستجوی بر اساس موقعیت مکانی مشخص شده است پرداختیم. اگر صاحب یک کسب کار اینترنتی هستید و از نتایج جستجوی خودتان در گوگل ناراضی، می‌توانید با استفاده کردن از مطالبی که در این مقاله به آنها اشاره کردیم کسب‌کارتان را دوباره احیا کنید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.