الگوریتم E-A-T چیست؟

الگوریتم E-A-T چیست؟

شرکت گوگل همیشه اعلام کرده که اولویت اصلی آن کاربران هستند و با توجه به این موضوع به محتوایی که در اختیار کاربران قرار می‌گیرد توجه ویژه‌ای دارد و به نوع محتوا اهمیت می‌دهد. با توجه به این عامل گوگل تصمیم گرفت یک تیم متشکل از نیروهای انسانی برای ارزیابی محتواهای وب‌سایت‌های اینترنتی تشکیل دهد، این کار گوگل یک تیر در دو نشان بود.

 گوگل با نزدیک کردن الگوریتم‌های خودش به تحلیل و برسی این تیم‌های انسانی توانست میزان اشتباهاتی را که الگوریتم‌ها در زمان امتیاز دهی به وب‌سایت‌ها در نظر می‌گرفتند را اصلاح کند تا حد ممکن نحوی کارکرد الگوریتم‌ها را دقیق و بدون اشتباه طراحی کند.

هدف اصلی که گوگل از تشکیل این تیم محتوا دنبال می‌کرد دریافت گزارش‌ها و برسی‌هایی بود که این تیم بر روی وب‌سایت‌ها انجام می‌دادند. با این برسی‌ها چگونگی کیفیت محتوا سایت‌ها مورد محاسبه قرار می‌گرفت و گوگل گزارشات این تیم را با الگوریتم‌ها مقایسه می‌کرد تا در صورت اشتباه از سوی الگوریتم‌ها بتوانند آنها را بروزسانی کرده و در عملکرد آنها تغییراتی را ایجاد کند.

پیدایش الگوریتم E-A-T

تا قبل از سال 2018 گوگل برای رتبه‌بندی کردن وب‌سایت‌ها از عواملی مانند چگونگی لینک‌دهی، محتوا مناسب و تامل سایت‌ها با یکدیگر استفاده می‌کرد. از این عوامل نیز امروزه گوگل در رتبه‌بندی سایت‌ها استفاده می‌کند.

با معرفی الگوریتم E-A-T در آگوست 2018 اپدیت جدیدی در گوگل شکل گرفت و بسیاری از وب‌سایت‌ها با کاهش رتبه و افت چشمگیری مواجعه شدند،این سایت‌ها شامل سایت‌های سلامت، ورزش، تغذیه، بازاریابی و غیره بودند.

سه عامل مهم گوگل در رتبه‌بندی وب‌سایت‌ها

حال نوبت آن است که به ۳ عامل مهمی که گوگل برای رتبه‌بندی وب‌سایت‌ها در نظر می‌گیرد اشاره کنیم:

1- اعتبار و مسئولیت پذیری (Authoritativeness)

کاربران و مخاطبان شما باید به واسطه‌ی محتوا و مطالب ارزشمندی که سایتتان تولید می‌کنید شما را به عنوان یک کسب‌کار معتبر و مطمئن بشناسند. روش سنجش این اعتبار از تعداد ارجاعاتی که از طرف کاربران و مخاطبان به شما داده می‌شود خواهد بود.

2- تخصص (Expertise)

شما باید در هر زمینه‌ای که مشغول به فعالیت هستید تخصص لازم را داشته باشید و مهارت کافی را برای ارائه محتوای با کیفیت و مفید نیاز خواهید داشت. از مهم‌ترین ارکانی که گوگل همیشه به آن توجه خاصی دارد تولید محتوای بهینه و هدفمند است.

3- اعتماد (Trustworthiness)

 باید این اطمینان را در کاربران ایجاد کرد تا بتوانند به شرکت و کسب کاری که تولید محتوا کرده است اطمینان کند، باید به گونه وب‌سایت شما طراحی شود تا تمامی محصولات و خدمات موجود در آن بتواند به کاربر احساس اعتماد و اعتبار دهد.

چگونه الگوریتم EAT را در وب‌سایت پیاده‌سازی کنیم

شاید این سوال نیز برای شما به وجود آمده باشد که با انجام دادن چند دستورالعمل می‌توانید به صورت مفید و هدفمند از دستور الگوریتم E-A-T پیروی کنید و به بهترین شکل نتیجه مفید و ارزشمند را با اجرای قوانین این الگوریتم به دست آورید تا در روند بالا رفتن رتبه وب‌سایت شما تغییرات مثبتی را ایجاد کند.

۱_معرفی کردن تخصص افراد فعال در وب‌سایت

زمانی که یک نویسنده برای سایت شما مطلبی را منتشر می‌کند، می‌توانید برای آن نویسنده در یک قسمت از وب‌سایت پروفایلی را طراحی کنید و در آن پروفایل اطلاعات مربوط به او را قرار دهید. این عامل سبب می‌شود تا تمامی اطلاعات نویسند در وب‌سایت شما درج شود و همچنین به کاربران و مخاطبین سایت شما این اطمینان را انتقال خواهد داد که شما با کاربران شفاف هستید و هیچ موضوعی را پنهان نخواهید کرد.

می‌توانید با قرار دادن کنفرانس‌هایی که در آن شرکت کرده‌اید، موفقیت‌ها و دستاوردهایی که به دست آورده‌اید، معرفی کردن مقاله‌های مهم و ارزشمند، ارگان یا شرکتی که در آن مشغول هستید و یا قبلا در آنها مشغول به فعالیت بوده‌اید و … به معرفی خوتان بپردازید. اینها اطلاعات و کارهایی هستند که شما می‌توانید در بیوگرافی خودتان قرار دهید.

۲_ بهبود بخشیدن به محتواهای وب‌سایت

زمانی که نوع عملکرد در موتورهای جستجو مناسب باشد محتوای تولید شده شما نیز در مرکز قرار خواهد گرفت. شما با برآورده کردن محتواهایی که از الگوریتم E-A-T پیروی می‌کند، می‌توانید رتبه خود را افزایش دهید .این محتواها باید شامل محتواهایی باشند که از این قانون پیروی کنند. به عنوان مثال محتوایی که توسط نویسنده مهمان تولید شده باشد، محتوای شما باید تمامی معیارهای لازم را در برگیرد و به صورت حرفه‌ای و مفید نوشته شده باشد.

۳_ مدیریت کردن اعتبار و جایگاه سایت

شما باید از این موضوع اطمینان کسب کنید که وب‌سایت شما از جایگاه و اعتبار خوبی در فضای وب برخوردار است یا نه. با قرار دادن نظرات کاربران، قراردادن پست میهمان و بازخورد و پوشش خبری می‌توانید جایگاه وب‌سایتتان را مدیریت کرده و رتبه خود را در نتایج جستجو بالا ببرید.

۴_ اهمیت قائل شدن برای کاربران سایت

شما باید سایت خودتان را برای استفاده کاربران بهینه کنید و با قرار دادن امکانات مفید و ضروری در وب‌سایت بستری را فراهم سازید تا کاربران زمانی که وارد سایت شما می‌شوند به راحتی بتوانند از امکانات سایت شما استفاده کرده و احساس رضایت داشته باشند.

یکی از مهم‌ترین کارهایی که هر روز قبل از هر کاری دیگر باید در وب‌سایت انجام دهید برسی کرده سایت از عوامل مخرب و آزار دهند است. مثلا وجود اسپم واسکریپ برای کاربران آزار دهنده است و باید قبل از ورود کاربران به وب‌سایت این موارد را برسی کنید و این اشکالات را بر طرف سازید.

۵_ بهینه سازی صفحه در باره ما وب‌سایت

زمانی که شما یک وب‌سایت راه‌اندازی می‌کنید و می‌خواهید برای این سایت یک صفحه درباره ما قرار دهید، باید یک سری مواردی را رعایت کنید تا بتوانید اعتماد را در کاربران به وجود آورید. به عنوان مثال باید مواردی همچون مدارک تحصیلی شما، اعضای تیم، تجربه و تخصص، مشخص نمودن دقیق آدرس دفتر و اطلاعات تماس جهت ارتباط کاربران با شما، معرفی کردن خوب و مثبت خودتان به عنوان یک شرکت یا یک کسب کار از موارد هستند که باید در صفحه تماس با ما رعایت کنید و به این موارد بپردازید تا کاربران با مشاهده و خواندن این اطلاعات به شما اعتماد کرده و شما را برای رفع نیازهایشان انتخاب کنند.

نکته پایانی

در این مقاله به برسی الگوریتم E-A-T پرداختیم و شما را با این الگوریتم مهم گوگل بیشتر آشنا کردیم با دستورالعمل‌هایی که در این مقاله به آنها پرداختیم می‌توانید رتبه و جایگاه وب‌سایتتان را ارتقاء دهید و کاربران زیادی را برای بازدید از سایتتان دعوت کنید، این عامل به درآمدزایی بیشتر شما ختم خواهد شد. 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.