- مقالات طراحی سایت
- بروزرسانی سایت | معرفی 5 روش برای به روز کردن محتوا
بروزرسانی سایت | معرفی 5 روش برای به روز کردن محتوا

اولین اقدامی که برای توسعه دادن به هر کسبکاری باید انجام داد، راهاندازی و ساخت سایت است، ولی باید توجه داشته باشید که فقط راهاندازی وبسایت دلیل موفقیت شما در تجارت محسوب نمیشود زیرا عوامل زیادی هستند که در وبسایت اینترنتی باید پیاده سازی شود تا نتایج قابل قبولی را به همراه داشته باشد. یکی از عوامل مهم و تاثیر گذار بروزرسانی سایت به صورت مرتب و متداولی است.
بروزرسانی سایت در واقع همان نگهداری و پشتیبانی است که در یک وبسایت اتفاق میافتد، بروزرسانی وبسایت به جایگزین کردن مطالب قدیمی و کهنه در یک سایت گفته میشود و این کار باید به صورت مرتبی انجام شود، مدیریت و بهینهسازی در یک سایت از عوامل مهمی محسوب میشود که باید به آن توجه زیادی داشته باشید.
فهرست مطالب
Toggleچگونگی بروزرسانی سایت
پروسه بروزرسانی در سایتها مختلف به یک شکل نمیباشد و با یکدیگر تفاوت دارد، مثلا یک سایت خبری نسبت به یک وبسایت صنعتی تجاری در یک سطح بروزرسانی قرار ندارند، زیرا در سایت خبری زمان اهمیت زیادی دارد و باید محتوا در مدت زمان کمی بروزرسانی شود، همچنین هزینه نگهداری و پستیبانی بیشتری دارد. بروزرسانی سایت زمانی اتفاق میافتد که متن، تصاویر، ویدیو و گرافیک مناسب با توجه به رعایت کردن استانداردهای اولیه در سایت قرار داده شوند.
گروه پشتیبانی سایت چه وظایفی برعهد دارد
تیم پشتیبانی سایت به مجموعهای از افراد با تخصص گفته میشود که وظیفه آنها برطرف سازی مشکلات و ایرادات به وجود آمده در وبسایت است. زمانی که تیم پشتیبانی کارهای بروزرسانی سایت را به خوب انجام میدهد، هم هزینههای سایت را پایین میآورند و هم با افزایش ترافیک سایت همراه خواهد بود.
یک وبسایت هر چقدر هم دارای محتوا و مطالب مفید باشد اما از پشتیبانی و بروزرسانی مناسبی برخوردار نباشند، نمیتواند قدمهای بزرگی را در راستای توسعه خود بردارد، زیرا محتواها و مطالبی که در یک وبسایت وجود دارند باید هر چند وقت یک بار بروزرسانی شوند تا کاربران رضایت کافی داشته باشند.
کارهای مهمی که تیم پشتیبانی یک سایت باید انجام دهد
- ایجاد امنیت در ابزارها
- تسریع در نحوی پاسخ دهی به سوالات کاربران
- بالا بردن مشکلات ایمنی هاست در مقابل حوادث احتمالی
- در نظر گرفتن پهنای باند مناسب برای وبسایت
- برطرف سازی خطاهای سیستمی که در سرور به وجود میآید
- پشتیبانی مناسب در زمان پاسخگویی به کاربر
- به وجود آوردن نظارت و کنترل کردن بازخورد در وبسایت
- نظارت داشتن بر روی زیر ساختهای سایت
مواردی که باید در حین آپدیت و بروزرسانی سایت رعایت کرد
- بروزرسانیها باید در زمان مشخص و معینی انجام شود تا اثرات بیشتری بر روی جایگاه سایت داشته باشد.
- استفاده کردن از مقالات دارای ارزش کم در بروزرسانی وبسایت توصیه نمیشود.
- استفاده کردن از محتوا و مطالب با ارزش در زمان بروزرسانی.
- بروزرسانیها در یک سایت باید برای بالا بردن ارزش سئو انجام شود و هدفمند باشد.
- بروزرسانی باید در زمینه کاری شما باشد و با حوزه فعالیت شما سنخیت داشته باشد.
- اپدیت کردن وبسایت پلی است برای رسیدن به موفقیت آن، پس هیچ وقت از انجام دادن بروزرسانی وب سایتتان ناامید نشوید.
- انجام بروزرسانی در یک وبسایت به معنی این نیست که در هر روز مطلبی را در سایت خودتان قرار دهید بلکه باید این پروسه را در اوقات منظمی انجام دهید.
روشهای بروزرسانی سایت
به صورت کلی دو روش بروزرسانی برای وبسایتهای اینترنتی وجود دارد که عبارتنداز:
1- بروزرسانی محتوایی
بروزرسانی محتوایی را باید یکی از مسائل مهم و با اهمیت هر وبسایت به حساب آورد. تمامی محتواهایی که در یک سایت وجود دارند مانند متنها، ویدیوها، تصاویر و فایلهای موجود جزوء بروزرسانی محتوایی میباشند که باید هر چند وقت یکبار آنها را انجام دهید. زمانی که شما بروزرسانی محتوایی را در سایت خودتان انجام میدهید علیرغم اینکه در توسعه وبسایت شما تاثیر دارد بلکه سبب میشود تا کاربران و مخاطبان شما نیز رضایت زیادی از سایت شما داشته باشند، این عامل رتبه و جایگاه سایت شما را ارتقاء میدهد.
2- بروزرسانی نرمافزاری
نرمافزار به همان سیستم مدیریت محتوای هر وبسایتی گفته میشود که برای اینکه بتواند تاثیرات خوبی را بر روی سایت بگذارد، باید هر چند وقتی یکبار نرمافزار بروزرسانی شود. بروزرسانی نرمافزار به راحتی و از طریق اینترنت امکان پذیر است و زمانی که نیاز به برنامه نویسی و کد نویسی جدیدی داشته باشد، باید این کار را همان شخص و شرکتی که اقدام به طراحی سایت کرده است انجام دهد.
نحوه بروزرسانی در بخشهای مختلف سایت
در بخش بعد به برسی چگونگی بروزرسانی در بخشهای مختلف وبسایت خواهیم پرداخت:
۱_ بروزرسانی لینکها
برای بروزرسانی لینکهای یک سایت باید این وبسایت را به دقت آنالیز کنید، میتوانید با برسیهایی که در سایت انجام میدهید متوجه شوید که چه لینکهایی وارد سایت شده و لینکهای بی اعتبار را حذف کنید و از لینکهای با اعتبار و با ارزش استفاده کنید. منظور از لینک همان لینکهای داخلی سایت و لینکهای خارج سایت میباشد.
۲_ بروزرسانی کردن مطالب و محتواهای جدید
یکی دیگر از روشهایی مفید و کاربردی که میتوان با استفاده از آن وبسایت را بروزرسانی کرد، استفاده کردن از مطالب جدید است.
۳_ بروزرسانی کردن کلمات کلیدی
این موضوع کاملا روشن است که با توجه به نیاز کاربران است که موتورهای جستجو اقدام به انتخاب کردن کلمات کلیدی میکنند، برای اینکه بتوان کلمات کلیدی یک سایت را بروزرسانی کرد، ابتدا باید سایت مورد نظر را آنالیز کرده و بعد از اینکه سایت را به خوبی برسی کردید، کلمات کلیدی جدید و مفید را با کلمات کلیدی قدیمی و با ارزش جابهجا کنید.
۴_ بروزرسانی سایت با استفاده از آپدیت کردن محتوا
وقتی که شما در حال تولید کردن محتوا برای وبسایت هستید امکان دارد که یک سری نکات را فراموش کنید، مثلا تغییر دادن یک موضوع و یا اطلاعات و دادههای جدید. با توجه به این موارد باید بروزرسانی محتوا را برای سایتتان انجام دهید. بروزرسانی محتوا به منظور کاهش و افزایش محتوا، غلط گیری محتوا، بازنویسی کردن محتوا و بارگزاری محتوا انجام میشود.
۵_ بروزرسانی کردن عناوین
اولین چیزی که در یک محتوا در اختیار کاربران قرار می گیرد، عناوین آن محتوا است، به همین دلیل بروزرسانی عناوین از اهمیت بالایی برخوردار میباشند. باید در زمان بروزرسانی عنواین جدید وبسایت به این موضوع توجه داشته باشید که کپی کردن عناوین میتوانند رتبه و جایگاه وبسایت کاهش دهد، به همین منظور از عناوینی استفاده کنید که با عناوین قبلی سایت در تضاد نباشد. باید عناوین جدیدی که در سایت استفاده میشود با عناوین قدیمی سایت همخوانی داشته باشد و با یکدیگر مرتبط باشند که باعث گیج و سردرگم شدن کاربر نشود.
سخن پایانی
زمانی که شما اقدام به بروزرسانی سایت میکنید در واقع روح جدیدی را در مطالب و محتوای سایت میدمید، این کار شما سبب میشود تا کاربران با محتواهای وبسایت شما ارتباط خوبی برقرار کنند و همیشه به سایت شما سر بزنند، این کار مساوی است با نرخ کلیک بالا و درآمد زیادتر.