- مقالات دیجیتال مارکتینگ
- روش های کسب درآمد از اینترنت | با 13 روش آنلاین پول در بیار🤫
روش های کسب درآمد از اینترنت | با 13 روش آنلاین پول در بیار🤫
در دنیای دیجیتال امروزی روشهای زیادی وجود دارد که افراد از آن طریق به کسب درآمد مشغول هستند و از این راه امورات زندگیشان را میگذرانند. هم در کارهای سنتی و هم در کارهای اینترنتی مشتریان مختص به هر تجارتی وجود دارد اما در کسبکارهای اینترنتی به دلیل فضا و امکاناتی که در اختیار مشتری قرار داده میشود علاقه افراد به این فضا برای انجام دادن کارهای و دریافت خدمات یا خرید کالا بیشتر است. ما در این مقاله قصد داریم تا به برسی روش های کسب درآمد از اینترنت بپردازیم، تا انتها ما را همراهی کنید.
روش های کسب درآمد از اینترنت به یکی از کارهای پر طرفداری تبدیل شده است که قشر زیادی از افراد در آن شاغل هستند و در این فضا به کسبکار مشغولند، کسب در آمد از طریق اینترنت معطوف به یک قشر از افراد نمیشود و تمامی کسانی که در حوزه کاری مختلفی مشغول به فعالیت هستند میتوانند ار این طریق درآمدزایی داشته باشند، شما زمانی که از طریق اینترنت به افراد خدماترسانی میکنید هیچ محدودیتی را تجربه نخواهید کرد زیرا فضای اینترنت به قدری گسترده و نامحدود است که عرصه برای هیچ کس تنگ نیست.
فهرست مطالب
Toggleاهمیت کسبکارهای اینترنتی
شرکتهای بزرگی مانند گوگل و ماکروسافت از طریق فعالیت و بازاریابی در اینترنت به این درآمد میلیارد دلاری دست پیدا کردهاند و این نشان دهنده مزیت فعالیت در این فضای نامحدود وب است. اولین شخصی که کسبکارهای اینترنتی را بر سر زبانها انداخت و از این طریق درآمدزایی کرد تیم برنرزلی بود که درسال 1991 این کار را انجام داد و در واقع این درخت را او کاشت. بین سالهای 1995 و 1996 با روی کار آمادن شرکتهای بزرگی مانند آمازون و ای بی فضای کسب کار در اینترنت متحول شد و نگاههای تمامی اشخاص را به این فضای نامحدود جلب کرد.
کسب تخصص و تجربه در مرور زمان و به کار گیری آنها در فضاهای مجازی را کسب درآمد از اینترنت میگویند. برای سرمایه گذاری و کسب درآمد از اینترنت باید دارای تجربه و شناخت کافی از این فضا بود، نباید بیگدار به آب زد و بدون هیچ دانش فنی و تخصصی در این فضا وارد شد، در واقع باید روش های کسب درآمد از اینترنت را به خوبی بلد بود تا در فروش و بازاریابی موفق ظاهر شد. این فضا زیر و بمهای خاص خودش را دارد و باید آنها را یکی به یکی فرا گیرید تا به آن نتیجه مطلوب خودتان دست یابید.
چند نکته مهم برای رشد و موفقیت در کسبکارهای اینترنتی
رشد و ترقی در کسبکارهای اینترنتی خود دارای تکنیک و قواعدی است که در ادامه این مقاله به آنها اشاره خواهیم کرد:
1- آشنایی با فضای رقابتی حاکم در اینترنت
یادتان باشد فضای رقابتی در دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی اینترنتی بسیار داغ و قوی است و اگر هواستان نباشد برایتان خطرناک خواهد بود، شما باید با ترغیب کردن موتور جستجوی گوگل آنها را وادار کنید که شما را در نتایج جستجو نشان دهند، مثلا اگر شما یک وبسایت دارید و از طریق این سایت به مشتریانتان خدمات رسانی میکنید، میتوانید با بهینهسازی که در سئو سایت انجام میدهید و رعایت کردن قواعد لازم، موتور جستجوی گوگل را به سمت خودتان بکشید و با متقاعد کردن آن شما را در نتایج جستجو صفحات بالا به کاربران زیادی نمایش دهد.
2- داشتن برنامه ریزی قبل از ورود به اینترنت
ورود به فضای اینترنت باید با برنامه مشخص صورت گیرد زیرا شکست را به همراه خواهد داشت. توجه داشته باشید که علم و تجربه کافی در اینترنت میتواند شما را به جایگاه والایی هدایت کند پس به داشتن یک برنامه خوب و هدفمند برای موفقیت در اینترنت فکر کنید، برنامهای که به دور از هیجان و آشفتگی شما را مرحله به مرحله پیش ببرد و هر روز اتفاقات جدیدی را برایتان رقم بزند، یک نقشه راه برای خودتان ترسیم کنید و طبق آن قدم به قدم پیش بروید.
3- داشتن خلاقیت و ابتکار
اگر قرار باشد شما نیز مانند خیلی از کسبکارهای فعال در اینترنت کارهای روتینی را که آنها انجام میدهند شما هم کپی برداری کرده و انجام دهید شاید این راهکارها به صورت موقتی جواب دهد اما در دراز مدت به کسبکار اینترنتی شما آسیب خواهد زد، پس بهتر است که سبک و سیاق خودتان را پیش ببرید و دست به ابتکار و خلاقیت بزنید. شاید بپرسید چطور !!! میتوانید از راهکارهای جدید در بازاریابی استفاده کنید، مثلا برای مخاطبانتان بحثهای چالشی ایجاد کنید و برای بهترین جوابها جایز در نظر بگیرید و یا کسب کار خودتان را به چالش بکشید. داشتن خلاقیت یکی از روش های کسب درآمد از اینترنت محسوب میشود.
4- دانش و سواد اینترنتی خود را به روز کرده و آن را بالا ببرید
موفقیت در اینترنت بدون داشتن دانش و سواد کافی امکان پذیر نخواهد بود، شاید مدت کوتاهی شما بدون دانش در آن قدم بردارید ولی در کوتاهترین زمان ممکن با چالش مواجعه خواهید شد. دانش خودتان را روز به روز بالا ببرید و خود را به روز کنید تا بتوانید روشهای کسب درآمد از اینترنت را برای فروش و بازاریابی محصولات و خدماتتان ارائه دهید.
5- برسی و آنالیز فضای اینترنت
روشهای مناسب و مفید کسبکارتان را شناسایی و برآورد کنید و از آنها به صورت مفید استفاده کنید، زیرا میتوانید توسط آن روند بهتری را در اینترنت برای تجارت سپری کنید. فضای کاری خودتان را با رقبایی که دارید برسی و آنالیز کنید تا بتوانید بهترین راهکارها را برای ارائه خدمات باکیفیتتری به مشتریانتان ارائه دهید.
6- دستهبندی محصولات
بهترین ویژگی که هر کسبکار و یا هر فروشگاه اینترنتی میتواند داشته باشد دستهبندی کردن محصولات برای راحتی بیشتر مشتریان است. شما میتوانید با دستهبندی و مشخص کردن محصولاتتان انتخاب را برای مخاطبان و مشتریانتان راحتر کنید. یادتان باشد که مشتریان شما از یک قشر خاص نیستند و نیاز دارند که محصولات به صورت دستهبندی و مرتب در اختیارشان قرار گیرد.
کسبکارهای اینترنتی چه مزایایی دارند
- برای پیشبرد اهدافتان نیاز به حضور فیزیکی نخواهید داشت
- در هر کجا و هر مکانی که باشد به آن دسترسی خواهید داشت
- برای استارت زدن در کارهای اینترنتی نیاز به هزینه بالایی نخواهید داشت
- با فعالیت در اینترنت با حجم نامحدودی از مشتری و مخاطب روبری هستید
- اگر قواعد و اصول لازم را رعایت کنید پیشرفت خوبی را شاهد خواهید بود
آشنایی با روش های کسب درآمد از اینترنت
هر کسبکاری برای اینکه بتواند حضور موفقی در دنیای وب داشته باشد باید از یک سری قواعد و اصول پیروی کند، با ما همراه باشید تا شما را با مهمترین روش های کسب درآمد از اینترنت آشنا سازیم:
1- مشاوره به صورت اینترنتی
این روش درآمدزایی اینترنتی برای کسانی مناسب میباشد که در یک زمینه دارای تخصص هستند و میتواند از طریق اینترنت به مخاطبانشان خدماترسانی کنند مانند روانشناسان، مشاوران مذهبی، مشاوران ازدواج، مربیان ورزشی و مشاورین تغذیه. افراد میتوانند با راهاندازی یک وبسایت شخصی برای خودشان به ارائه خدمات به اشخاص بپردازند. مشاورهی اینترنتی از دیگر روش های کسب درآمد از اینترنت محسوب میشود.
3- راهاندازی یک فروشگاه اینترنتی
مدیریت و رهبری یک فروشکاه اینترنتی را جزو سخترین کارهای اینترنتی باید دانست، اما اگر این کار را دوست دارید و تخصصهای لازم در این زمینه را دارید میتوانید با راهاندازی یک وبسایت فروشگاهی فعالیت خودتان را شروع کنید و با رعایت کردن اصول و قواعد فروش در اینترنت به موفقیتهای زیادی دست یابید.
یک وبسایت فروشگاهی میتواند شامل: فروشگاه مواد غذایی، فروشگاه مواد تزئینی، فروشگاه مواد آرایشی بهداشتی، فروشگاه دانلودی و فروشگاه محصولات خانگی باشد. برای شروع باید یک دامنه و هاست تهیه کنید و با طراحی یک سایت توسط یک متخصص طراحی سایت فروشگاه مورد نطرتان را راهاندازی کنید و شروع به فعالیت کنید و با ارائه خدمات باکیفیت به مشتریانتان میزان فروش بالائی را تجربه کنید.
۳_ طراحی اپلیکیشن
با توجه به گستردگی کسبکارها در فضای اینترت مشاغل زیادی وجود دارند که توسط یک اپلیکیشن خدمات قابل توجهی را به مشتریانشان عرضه میکنند.
مسیریابها، نمایش فیلم و دانلود آن، ارائه دهندگان برنامه تلفن همراه مانند کافه بازار و گوگل پلی، و… کارهای هستند که شما میتوانید با ایدهای خلاقانه و با توجه به نیاز بازار اپلیکیشن مورد نطر را برای آنها راهاندازی کنید و با ارائه خدمات ضروری و جذاب به کاربران از این طریق کسب درآمد کنید، طراحی اپلیکیشن از دیگر روش های کسب درآمد از اینترنت محسوب میشود. قبل از راهاندازی اپلیکیشن مورد نظرتان به بازاریابی و نیازسنجی بازار توجه کنید که بعدها برایتان مشکل ساز نباشد.
۴_ آموزش آشپزی به صورت مجازی
افرادی که به آشپزی علاقهمند هستند میتوانند با راهاندازی یک وبسایت و آموزش دادن فوت فنهای آشپزی به کاربران از این طریق به درآمد قابل قبولی دست پیدا کنند، با قرار دادن مطالب آموزشی مفید در سایتتان و بهینهسازی که انجام میدهید مشتریانی زیادی را به دست خواهید آورد و این کار یکی از روش های کسب درآمد از اینترنت میباشد.
۵_ وبلاگ نویسی
درست است که وبلاگنویسی یک روش قدیمی محسوب میشود اما اگر قواعد و اصول آن را بلد باشید به درآمد زیادی از طریق اینترنت خواهید رسید و از دیگر روش های کسب درآمد از اینترنت به شمار میرود. اگر یک وبلاگنویس هستید میتوانید با راهاندازی یک وبلاگ و بهینهسازی که در آن انجام میدهید با قرار دادن مطالب ارزشمند در وبلاگ به صفحات بالای گوگل رفت و بعد از اینکه به بازدید زیادی از طریق مخاطبان رسیدید میتوانید با قرار دادن بنرهای تبلیغاتی و آگهیهای که در وبلاگتان قرار میدهید درآمد عالی را به دست بیاورید.
۶_ درآمدزایی با اینستاگرام
درآمدزایی از طریق اینستاگرام امروزه به کاری مرسوم تبدیل شده و اشخاص زیادی از این فضای مجازی برای کسب درآمد استفاده میکنند. میتوانید با قرار دادن مطالب مفید و آموزنده و یا گذاشتن یک محصول کاربردی و ضروری کاربران زیادی را از این طریق جذب کنید، هر چقدر میزان کاربرانتان افزایش یابد تامل زیادتری خواهید داشت و فضای بزرگتری را برای پیشرفت به دست خواهید آورد. این فضا را میتوان از دیگر روش های کسب درآمد از اینترنت محسوب کرد.
۷_ کار کردن به عنوان فریلنسر
کسانی که تخصص در این زمینه دارند میتوانند با کارهای همچون طراحی گرافیکی، تایپ کردن و طراحی بنر این کارها را در منزل برای اشخاص یا شرکتها انجام دهند و در قبال کاری که انجام میدهند کسب درآمد کنند. فریلنسرها میتوانند با عضویت در سایت (پونیشا) که یکی از معروفترین سایتهای ایرانی در این حوزه است فعالیت خودشان را شروع کنند و با خدمات رسانی به مشتریان به درآمد دست یابند. فعالیت در زمینهی فریلنسری از دیگر روش های کسب درآمد از اینترنت قلمداد میشود.
۸_ مشارکت در فروش
مشارکت در فروش یعنی شما محصولات یک فروشگاه یا برند را بفروشید و به همان مقدار که فروش داشتهاید درصد دریافت خواهید کرد. شرکتهای بزرگی مانند (آمازون و دیجی کالا ) این سیستم فروش را دارند و میتوانید با عضویت در آنها از این طریق به درآمدزایی برسید، شما باید اجناس این فروشگاهها را به مشتریانی که میشناسید بفروشید.
میتوانید با فعالیت در شبکههای اجتماعی و جذب کردن کاربران زیادی میزان فروش بلایی را تجربه کنید و از این طریق درآمد بالای کسب کنید، این کار برای کسانی مناسب است که دنبال شغل دوم هستند و یا کسانی که دوست دارند در منزل کسب درآمد کنند.
۹_ ضبط فیلم و فروش از طریق اینترنت
اگر شما در زمینههای گوناگون مانند کار با فتوشاپ، کار کردن با سیستمهای مدیریت محتوا مانند وردپرس تخصص دارید میتوانید با تهیه کردن فیلمهای آموزشی از خودتان به تدریس این حرفهها از طریق اینترنت بپردازید، این کار از دیگر روش های کسب درآمد از اینترنت قلمداد میشود.
شما باید یک نرمافزار مخصوص ضبط فیلم داشته باشید که از طریق آن بتوانید از تخصصی که در طراحی سایت و یا کارهای گرافیکی دارید فیلم خودتان را ضبط کرده و آنها را در شبکههای اجتماعی مانند یوتیوب، اینستاگرام و یا آپارات به اشتراک بگذارید. اگر دوست داشتید میتوانید بر روی یک سایت حرفهای سرمایهگذاری کنید و محصولاتی را که ضبط و تهیه میکنید از این طریق بفروشید.
۱۰_ کارشناس سئو
اگر تخصص در زمینه محتوا و سئو دارید میتوانید با تولید محتوای ارزشمند برای سایتها از درآمد خوبی برخوردار شوید، این کار از دیگر روش های کسب درآمد از اینترنت محسوب میشود. محتوا برای هر وبسایتی جزو مهمترین ارکان پیشرفت آن سایت محسوب میشود و محتوا برای کاربران و مخاطبان ارزش زیادی دارد، میتوانید با تولید محتوا و ارائه آن به سایتهای مختلف مشتریانی زیادی را از طریق اینترنت به دست آورید.
۱۱_ عکاسی و فیلمبرداری
اگر یک عکاس و فیلم بردار هستید با کار کردن برای شرکتهای بزرگ و عکس گرفتن از محصولاتشان میتوانید کسب درآمد کنید، وقتی که شما عکسهای زیبا و جذابی از طبیعت و مکانهای تاریخی میگیرید و این عکسها را در وبسایت و یا شبکه مجازی قرار میدهید و به اشتراک میگذارید، کاربران زیادی را ترغیب میکنید که برای دیدن عکس مورد نظر به وبسایت یا پیج شبکه اجتماعی که دارید سر بزنند. این عامل باعث خواهد شد که مشتریان زیادی را برای عکاسی و فیلمبرداری در فضای اینترنت به دست بیاورید.
۱۲_ برنامهنویسی تحت وب
برنامهنویسی تحت وب را باید از دیگر روش های کسب درآمد از اینترنت دانست. شما اگر یک برنامهنویس هستید و در زمینه کدنویسی به زبانهای مختلف تخصص دارید میتوانید با راهاندازی یک وبلاگ و یا وبسایت شخصی برای خودتان به فعالیت در این رشته مشغول شوید و با تبلیغاتی که در این زمینه در صفحات مختلف وبسایت انجام میدهید مشتریان زیادی را جذب میکنید و از طریق برنامهنویسی که برای آنها انجام میدهید درآمد بالایی به دست خواهید آورد.
اگر دوس نداشتید که در وبلاگ ویا وبسایت فعالیت کنید میتوانید به عنوان یک فریلنسر کار کرده و درآمد داشته باشید، چند نمونه از سایتهای ایرانی که به عنوان فریلنسر میتوانید در آنها فعالیت کنید عبارتند از:
1- سایت پارس گذر
2- سایت پونیشا
3- سایت کالنسر
4- سایت دورکار
۱۳_ درآمد زایی از طریق تلگرام
شاید کمتر کسی را پیدا کنید که در داخل ایران از تلگرام استفاده نکند و تقریبا بیشتر اشخاص از آن استفاده میکنند چه به عنوان پیام رسان و چه به عنوان منبع درآمد. با توجه به آماری که خود تلگرام منتشر کرده است حدود 70 درصد از کاربرانش را ایرانیها تشکیل دادهاند و این فرصت خوبی است برای تجارت و کسب درآمد شما در این اپلیکیشن، فعالیت در تلگرام از دیگر روش های کسب درآمد از اینترنت محسوب میشود که امروزه طرفدران زیادی دارد.
شما میتوانید با راهاندازی یک کانال تلگرامی جذاب کار خودتان را شروع کنید، با قرار دادن خدمات و محصولاتتان در این کانال تلگرامی رفته رفته اعضای کانال خود را افزایش میدهید و میتوانید از طریق فروش محصولات به آنها و یا انجام تبلیغات برای شرکتها و کسبکارها در کانال تلگرامیتان از این طریق درآمد بالایی داشته باشید، ورزش 3 را میتوان یک نمونه کانال موفق در تلگرام دانست.
سخن پایانی
ما در این مقاله سعی کردیم تا شما را با روش های کسب درآمد از اینترنت بیشتر آشنا کنیم و به شما این باور را بدهیم که اگر با اندکی برسی به فضاهای دورورتان نگاه کنید متوجه خواهید شد که چه بسیارند کارهای که میشود با استفاده از آنها و از طریق اینترنت کسب درآمد کرد. توجه داشته باشید که موفقیت و پیشرفت در فضای اینترنت نیاز به دانش و بازاریابی قوی دارد و اگر در کنار آن صبر، پشتکار و برنامهریزی را قرار دهید در هر کار و رشتهای که وارد شوید قطعا به نتایج دلخواهتان خواهید رسید.
اگر شما شرایط امروزی کسبکارهای اینترنتی قدرتمند و محبوبی مثل آمازون، دیجی کالا و آپارات را دیدهاید باید به این درک برسید که آنها نیز روزگاری از صفر شروع کردهاند و با گذراندن شرایط زجر آور، شکستهای زیاد و مواردی این چنینی الان در جایگاهی فعلی قرار دارند که ما آنها را مشاهده میکنیم و این جایگاهشان را مدیون مدیریت درست و برنامهریزی هدفمندی میدانند، سایتهای زیادی نیز وجود داشتهاند که کارشان را با این شرکتها شروع کردهاند اما به لحاظ رعایت نکردن این نکات اکنون اسمی از آنها وجود ندارد.
با رعایت کردن این اصول و برنامهریزی که در این مقاله به آنها اشاره کردیم کار خودتان را از طریق اینترنت شروع کنید و با عزمی استوار قدم در راه برندیگ شدن بردارید.