رپورتاژ آگهی چیست، چگونه رپورتاژ بنویسیم؟

رپورتاژ آگهی چیست، چگونه رپورتاژ بنویسیم؟

با پیشرفت‌های زیادی که در حوزه دیجیتال مارکتینگ رخ داده، مبحث روابط عمومی دیجیتال از اهمیت زیادی برخوردار است به گونه‌ای که اگر یک شرکت و مجموعه در زمینه معرفی یک محصول و خدمات عملکرد مناسبی داشته باشد، روند روبه رشدی را در فروش و بازاریابی تجربه می‌کند. یکی از موضوعات مهمی که در بازار سئو همیشه مورد بحث واقع می‌گردد، رپورتاژ آگهی است.

سئو سایت دانشی است که از آن برای بهینه سازی وب‌سایت‌های اینترنتی استفاده می‌شود. در واقع زمانی که شما قصد دارید تا یک محصول و خدمات را در قالب سایت به کاربران اینترنتی نمایش دهید، باید با استفادهای از تکنیک‌های سئو، وب‌سایت مورد نظر را بهینه سازی کنید تا صفحات مورد نظر در نتایج جستجو ظاهر شوند. رپورتاژ یک محتوای تبلیغاتی است که شاید تأثیر مستقیمی بر روی سئو سایت نداشته باشد، اما نام کسب‌وکار شما را در ذهن مخاطبان پدیدار می‌کند.

شاید این سوال برای شما پیش آید که انتشار رپورتاژ آگهی در سایت‌های خبری تا چه اندازه می‌تواند رشد و عملکرد یک وب‌سایت را بهبود ببخشید؟ احتمالا شما نیز شنیده‌اید که برخی از مشاغل و کسب‌وکارهای اینترنتی برای افزایش فروش اقدام به انتشار رپورتاژ آگهی می‌کنند؛ اما به راستی رپورتاژ آگهی چیست و تا چه حد باید روی آن حساب کرد؟ با ما همراه باشید تا در ادامه به تمامی سوالاتی که در این رابطه دارید، پاسخ بدهیم.

رپورتاژ آگهی (Advertorial) چیست؟

رپورتاژ آگهی برگرفته از دو عبارت Advertisement (آگهی تبلیغاتی) و Editorial (سرمقاله) است که به معنی محتوایی است که سایت‌های رپورتاژ دهنده در قبال دریافت مبلغ مشخصی، اقدام به انتشار آن می‌کنند. رپورتاژ به یک نوع از تبلیغات دیجیتال گفته می‌شود که در قالب‌های مختلفی نظیر محتوای متنی، محتوای صوتی و محتوای تصویر اجرا می‌گردد و انتخاب هر کدام از این آگهی‌های تبلیغاتی، بستگی به اهداف و سیاست‌های کارفرما دارد.

رپورتاژ آگهی یک مدل اطلاعیه است که به منظور ارائه اطلاعات کسب‌وکار برای جذب افراد منتشر می‌شود. هدف از انتشار این نوع تبلیغات همسان، همراهی مخاطبان در یک مسیر مشخص است تا شما را به اهدافتان «فروش یک محصول و یا بازاریابی یک سرویس و خدمات» نزدیک کنند.

امروزه افراد زیادی از اینترنت به عنوان یک شبکه جامع و مفید استفاده می‌کنند و کمتر کسی را مشاهده می‌کنید قبل از خرید یک محصول یا تهیه کالا، اطلاعت مورد نظر را از اینترنت استخراج نکند. تبلیغات و بازاریابی در اینترنت با تغییرات زیادی همراه شده است و از آگهی‌های آنلاین و دیجیتالی استفاده می‌شود. اگر برنامه هدفمندی برای تبلیغات اینترنتی دارید، با استفاده از رپورتاژ آگهی می‌توانید در وب‌سایت‌های معتبر و پربازدید، اطلاعات مورد نیاز از حوزه کسب‌وکار خودتان را در اختیار مخاطبان قرار دهید.

قیمت خرید رپورتاژ آگهی

قیمت رپورتاژ آگهی چقدر است؟

تعرفه رپورتاژ آگهی ثابت نیست و انتشار این نوع از آگهی در سایت‌های تبلیغاتی با توجه به اعتبار و حوزه فعالیتشان، متفاوت است. توجه داشته باشید که هیچ‌گونه مرجعی برای تعیین قیمت رپورتاژ آگهی وجود ندارد و سایت‌های ارائه دهنده‌ این قبیل تبلیغات با توجه به قوانین و سیاست‌های خود، هزینه رپورتاژ آگهی را مشخص می‌کنند.
قبل از خرید رپورتاژ آگهی باید این نکته را مد نظر داشته باشید که اعتبار و ارزش دامنه سایت تبلیغاتی چقدر است. معمولا وب‌سایت‌های ارائه دهنده رپورتاژ از دامین اتوریتی بالایی برخوردار هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه قیمت رپورتاژ آگهی می‌توانید با متخصصان ما در مجموعه سایت با سئو تماس بگیرید تا شما را در این زمینه به صورت کامل راهنمایی کنیم.

هزینه نوشتن رپورتاژ

یکی از عوامل تعیین کننده هزینه رپورتاژ، مبلغی است که برای نوشتن رپورتاژ آگهی به نویسنده پرداخت می‌شود. در واقع هزینه نوشتن رپورتاژ به مهارت و قلم نویسنده آن بستگی دارد و هر چقدر این محتوا به شکل بهتری تولید شود، هزینه آن نیز افزایش می‌یابد. نویسنده رپورتاژ آگهی هر چقدر حرفه‌ای تر باشد، کیفیت رپورتاژ نیز افزایش می‌یابد که این موضوع بر روی فروش و بازاریابی کسب‌وکار شما تاثیر مستقیمی دارد. برای تعیین هزینه نوشتن رپورتاژ عواملی نظیر تخصص و علم نویسنده، تعداد کلمات رپورتاژ، سایتی که قرار است آگهی تبلیغاتی در آن منتشر شود و اهداف کارفرما در نظر گرفته می‌شود.

رپورتاژ آگهی چه تاثیری در سئو دارد؟

سوالی که شاید فکر بسیاری از مدیران و صاحبان کسب‌وکارهای اینترنتی را درگیر کرده است، تأثیر رپورتاژ آگهی بر روی عملکرد سئو سایت است. به صورت کلی زمانی که شما محتوای مورد نظر را در سایت‌های معتبر ارائه دهنده خدمات رپورتاژ منتشر می‌‌کنید، از این وب‌سایت‌های تبلیغاتی لینک فالو دریافت می‌کنید که به اعتبار وب‌‌سایت شما می‌افزاید؛ اما تا زمانی این اعتبار پابرجاست که شما هزینه رپورتاژ را پرداخت کنید.

اگر به هر دلیلی نتوانید آگهی‌های تبلیغاتی را تمدید کنید و یا سایت رپورتاژی نخواهد به شما لینک بدهد، جایگاه وب‌سایت شما به شدت کاهش می‌یابد، این موضوع در مواقعی بسیار خطرناک است که تعداد لینک‌ها ورودی از رسانه ارائه دهنده رپورتاژ زیاد باشد و شما توانایی تمدید آن را نداشته باشید.

پس متوجه شدید که رپورتاژ آگهی تأثیر مستقیمی بر روی سئو سایت ندارد؛ ولی به واسطه تبلیغاتی که شما در سایت‌های مرتبط و معتبر انجام می‌‌دهید کاربران زیادی وارد وب‌سایت شما می‌شوند که این موضوع فروش را افزایش می‌دهد و نام کسب‌وکار شما نیز در ذهن کاربر نقش می‌بندد که در برندینگ نقش مهمی دارد. به یاد داشته باشید که هیچ چیز جای سئو ارگانیک را پر نمی‌کند، پس بهتر است وب‌سایت خودتان را به صورت طبیعی بهینه سازی کنید.

مزایای رپورتاژ آگهی

✔️ کمک به برند سازی و اعتبار بیشتر وب‌سایت
✔️ رپورتاژ در بهبود عملکرد وب سایت تاثیرات مثبتی دارد.
✔️ مناسب برای تمامی کسب‌وکارهای اینترنتی
✔️ هزینه رپورتاژ در مقایسه با دیگر تبلیغات مناسب است.
✔️ کسب درآمد برای سایت ناشر رپورتاژ
✔️ افزایش نرخ تبدیل

چگونه رپورتاژ آگهی بنویسیم

نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی اهمیت زیادی دارید زیرا کیفیت آن تعیین کننده موفقیت محتوای تبلیغاتی شماست. در واقع نوع نوشتن رپورتاژ آگهی این دیتا را به کاربران و خوانندگان آگهی می‌دهد که وب‌سایت شما چه ارزش و اعتباری دارد؛ پس در زمان نوشتن آن باید به یک سری نکات مهم توجه داشته باشید. در ادامه به چگونگی نحوه نوشتن رپورتاژ می‌پردازیم:

رپورتاژ باید به صورت مقاله یا خبر نوشته شود

شما باید در محتوای رپورتاژ به شکل درستی اطلاع رسانی کنید و هدف اصلی، ایجاد ارتباط هدفمند با مخاطب باشد. پس بهتر است محتوا به صورت مقاله یا مطلب خبری نوشته شود تا بازخورد بهتری به همراه داشته باشد.

حتما از کلمات کلیدی در متن رپورتاژ استفاده کنید

در زمان نوشتن رپورتاژ آگهی باید از کیورد و عبارات کلیدی که قرار است از طریق آنها ورودی جذب کنید، در متن محتوا استفاده شود تا کاربران متوجه شوند تمرکز شما بر روی چه چیزی است. استفاده از کلمات کلیدی مرتبط و هدفمند، تأثیر مثبتی بر روی سئو سایت دارد.

نوشتن عنوان و تیتر جذاب

استفاده از تیر و عنوان‌های جذاب و مرتبط با موضوع مقاله، باعث می‌شود که کاربران ترغیب شوند و بر روی لینک مورد نظر کلیک کنند. استفاده از لیدهای حرفه‌ای و تیترهای جذاب در محتوای رپورتاژ، نقش مهمی در موفقیت عملکرد این آگهی تبلیغاتی دارد.

کوتاه، مفید و بدون ایرادات نگارشی

شما باید سعی کنید متن رپورتاژ را بیش از حد طولانی و خسته کننده نکنید و از پارگراف‌های کوتاه، مفید و جذاب استفاده شود. در واقع نحوه نوشتن رپورتاژ بايد متناسب با نیاز کاربران باشد و از گزافه گویی بپرهیزید.
موضوعی دیگری که باید به آن دقت کنید، نداشتن ایرادات نگارشی محتوا است. شما با ارائه یک مطلب اصولی و بدون ایرادات نگارشی به کاربرانی که رپورتاژ شما را مطالعه می‌کنند، اعلام می‌کنید که حرفه‌ای هستید.

رعایت ساختار رپورتاژ آگهی

ساختار رپورتاژ آگهی

ایجاد یک ساختار درست و هدفمند در متن رپورتاژ، کاربر را به سمت هدف شما هدایت می‌کند. محتوای شما باید از یک ساختار روان و استاندارد از نقطه شروع تا نقطه پایان برخوردار باشد. استفاده از تصاویر، ویدیوها، لینک و دکمه کال تو اکشن در جای مناسب، نشان دهنده ساختار استاندارد محتوا است.

محتوای رپورتاژ کپی نباشد

به جرات می‌توان گفت که ارزش و اعتبار یک محتوای تبلیغاتی، در کپی نبودن آن است. محتوای رپورتاژ باید یونیک و منحصربه‌فرد باشد تا کاربر را ترغیب به خواندن کند. از کپی کردن محتوا به شدت پرهیز کنید زیرا هیچ ارزش افزوده‌ای به نسبت دیگر رقبا ایجاد نکرده‌اید.

ارزش آفرینی کنید، محتوا باید کاربردی باشد

نوشتن یک متن تکراری و خسته کننده هیچ کاربری را وادار به خرید و سفارش محصول نمی‌کند، پس باید حقایق جذابی را در رپورتاژ خلق کنید تا آنها ترغیب شوند تمامی مطلب را با اشتیاق بخوانند و کنجکاو باشند که خدمات شما چه نیازی را از آنها برطرف می‌سازد. به صورت کلی محتوای رپورتاژ آگهی باید کاربردی باشد و ارزش افزوده برای کاربر ایجاد کند.

از المان‌های تصویری استفاده کنید

خواندن محتوای یک دست برای کاربران خسته کننده است، به همین دلیل در نحوه نوشتن رپورتاژ باید از المان‌های جذاب و کاربرپسند نظیر تصویر مناسب و مرتبط، ویدیو‌های جذاب، جدول مقایسه و قیمت گذاری استفاده شود تا کاربران جذب مطلب شوند.

انتخاب موضوع جذاب و ترند

هیچ وقت به سراغ موضوعات مرسوخ شده و کم بازدید برای تولید رپورتاژ آگهی نروید زیر بازخورد ضعیفی به همراه دارد. شما باید با شناسایی مخاطبان هدف و نیازهای آنها، از موضوعات ترند و به‌روز برای انتشار آگهی تبلیغاتی استفاده کنید و احساس نیاز را در مخاطبان ایجاد کنید.

رپورتاژ نگاری چیست؟

رپورتاژ نگاری یک روش خاص از ادیت و نگارش محتوا است که در آن نویسنده اقدام به برطرف سازی ایرادات نگارشی رپورتاژ می‌کند. در رپورتاژ نگاری باید هدف اصلی با نوشتن یک محتوا منحصر‌به‌فرد خلق شود و به‌ گونه‌ای ساختار مطلب ایجاد گردد که کاربران با خواند محتوای تبلیغاتی، در کوتاه‌ترین زمان به هدف خود دست یابند. افرادی که در زمینه روزنامه نگاری فعالیت دارند، رپورتاژ نگاری را به صورت حرفه‌ای آموخته‌اند.

در واقع رپورتاژ نگاری یک کار تخصصی است که باید توسط افراد دارای تجربه انجام شود تا محتوای تبلیغاتی به صورت اصولی ویراستاری شود. رپورتاژ نگاری باید متناسب با استانداردهای گوگل انجام شود و تمامی تکنیک‌های دیجیتال مارکتینگ در آن پیاده سازی شود تا از امتیاز و ارزش بالایی برخوردار گردد.

سفارش رپورتاژ آگهی

اگر شما نیز برای بهبود رتبه و ارتقاء جایگاه وب‌سایت خود قصد سفارش رپورتاژ آگهی را دارید، فقط کافیست با کارشناسان ما در سایت با سئو تماس حاصل کنید تا شما را در زمینه تهیه بهترین رپورتاژ آگهی که متناسب با حوزه کسب‌وکار شما است، هدایت کنیم. ما با بررسی حوزه کاریتان به شما خواهیم گفت که انتشار آگهی تبلیغاتی در کدام سایت رپورتاژ دهنده مفید و کاربردی است نا هزینه شما دود نشود و بهترین بازخورد را برایتان به همراه داشته باشد.

انواع رپورتاژ آگهی

نمونه رپورتاژ آگهی را هم می‌توان برای اساس روش انتشار آن دسته بندی کرد و هم عده‌ای از فعالان این حوزه با توجه به روش تبلیغاتی و نوع مخاطب، رپورتاژ را دسته بندی می‌کنند. ما در ادامه به معرفی تلفیقی از انواع رپورتاژ آگهی می‌پردازیم:

رپورتاژ آگهی خبری

رپورتاژ خبری به آن دسته از تبلیغاتی گفته می‌شود که در کانال‌ها و سایت‌های خبری به معرفی محصول و خدمات مورد نظر می‌پردازد. ساختار رپورتاژ آگهی خبری به‌گونه‌ای است که مخاطب در آن کمتر احساس نیاز می‌کند و علاقه‌ کمتری به سفارش و خرید محصول و خدمات از خود نشان می‌دهد. در محتوای رپورتاژ خبری نیاز نیست مخاطب را وادار به عکس‌العملی کنید زیرا وی در انتهای مطلب متوجه هدف شما از انتشار رپورتاژ می‌شود که معمولاً با رضایت او نیز همراه است.

رپورتاژ آگهی تبلیغاتی

ساختار رپورتاژ آگهی تبلیغاتی هیچ گاردی ندارد و به صورت بی‌طرفانه به بررسی محصول و خدمات می‌پردازد. در زمان نوشتن این نوع آگهی باید ابتدا یک معضل و مشکل مطرح شود، سپس در ادامه مقاله راهکارهای مفید برای برطرف سازی این مشکل ارائه می‌گردد. به عنوان مثال شما یک محتوا با موضوع نظافت سرویس بهداشتی دارید، ابتدا از مشکلات تمیز کردن این مکان سخن می‌گوید، سپس راهکارهایی را برای راحتی کار بیان می‌کنید و و در آخر محصول و کالای مفیدی که برای نظافت بهتر سرویس بهداشتی و راحتی تمیز کردن آن نیاز است را معرفی می‌کنید.

رپورتاژ آگهی مالتی مدیا

رپورتاژی که هدف آن تبلیغات محصول، کالا یا خدماتی بدون نوشتن مطلب و محتوای متنی، در قابل ویدیو و تصاویر است را رپورتاژ آگهی مالتی مدیا می‌گویند. در واقع برای انتشار رپورتاژ مالتی مدیا از رسانه‌های اجتماعی، تلویزیون و رسانه‌های پر مخاطب استفاده می‌شود، به عنوان مثال تبلیغات ویدیویی که ایران خودرو در قبال معرفی محصولات خود ارائه می‌دهد.
رپورتاژ آگهی مالتی مدیا با توجه به شیوه ارائه جذاب که دارد، از موفق‌ترین رپورتاژها محسوب می‌شود که در میان برندهای معروف و سرشناس نیز طرفداران زیادی دارد.

رپورتاژ آگهی خوب چیست؟

رپورتاژ آگهی خوب چیست؟

رپورتاژ آگهی خوب به آن دسته از محتواهایی اشاره دارد که به درستی نیاز کاربر را برطرف می‌سازد و مخاطبان را به سمت هدف کارفرما سوق می‌دهد. برای مشخص شدن رپورتاژ آگهی خوب باید از رسانه‌های معتبر این قبیل خدمات را دریافت کرد. برای انتخاب بهترین سایت رپورتاژ آگهی باید به یک سری نکات توجه داشته باشید که شامل:

• اعتبار و دامین اتوریتی سایت ارائه دهنده رپورتاژ
• ایندکس شدن محتوای رپورتاژ
• مرتبط بودن محتوا با سایت که قرار است آگهی تبلیغاتی را انتشار دهد.
• استفاده نکردن از لینک‌های زیاد در متن محتوای رپورتاژ (۳ لینک مناسب است).

رپورتاژ در سایت خارجی

رپورتاژ در سایت خارجی به آپلود و درج محتوای در رسانه و سایت‌های خارجی گفته می‌شود. حالا شاید این سوال پیش آید که در سایت‌های خارجی رپورتاژ آگهی انتشار دهیم یا رسانه‌های داخلی؟
هیچ فرقی نمی‌کند که سایت ارائه دهنده رپورتاژ خارجی باشد یا ایرانی، مهم این است که این رسانه‌ها اعتبار مناسب، ارتباط موضوعی، قابلیت ایندکس محتوا و عاری از لینک‌های اسپم زیادی باشند. اگر قرار است که رپورتاژ در سایت خارجی منتشر کنید، حتما به مواردی که اشاره کردیم توجه داشته باشید تا امتیازات منفی گریبان وب‌سایت شما را نگیرد.

جمع بندی

رپورتاژ آگهی به آن دسته از محتوای تبلیغاتی گفته می‌شود که در قالب یک گزارش به مخاطبان ارائه می‌گردد. از متن بی‌طرفانه باید برای نوشتن رپورتاژ استفاده شود تا احساس ناخوشایندی در کاربر، زمانی که مشغول به مطالعه رپورتاژ است ایجاد نشود.
هدف اصلی از انتشار رپورتاژ، ایجاد اعتماد در مخاطب و هدایت وی به سمت هدف اصلی (خرید و سفارش محصول یا خدمات) است. با توجه به نکاتی که ما در این مقاله به آنها اشاره کردیم، می‌توانید بهترین رپورتاژ را از سایت‌های معتبر تهیه کنید.







ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.