- مقالات سئو
- سئوی خارجی (off page seo) چیست؟
سئوی خارجی (off page seo) چیست؟

سئوی خارجی به کلیه فعالیتهایی گفته میشود که خارج از یک وبسایت اتفاق میافتد و هدف آن بالا بردن رتبه سایت و بهینه کردن آن میباشد، در واقع میتوان با استراتژی شبکههای اجتماعی، بازاریابی و لینکها سئوی خارجی سایت را انجام داد.
مثلا شما اگر اقدام به نوشتن یک پست وبلاگی باکیفیت و عالی داشته باشید و لینک این پست شما را یک اینفلوئنسر در صفحه خودش قرار دهد شما توانستهاید با استفاده از اینفلونئسرمایکتینگ یک فعالیت سئوی خارجی هدفمند را انجام دهید و از این طریق از گوگل امتیاز دریافت کنید.
سئوی خارجی چه تاثیر بر روی عملکرد سایت دارد
سئو خارجی به موتورهای جستجوی گوگل این پیام را خواهد داد که افراد دیگر نسبت به وبسایت شما چه حسی دارند، هر چقدر بتوانید از طریق off page seo نظرات مثبت کاربران را کسب کنید و لینکهای با کیفیتتری را برای وبسایتتان فراهم کنید این احتمال وجود خواهد داشت که گوگل نیز به واسطه ارزشی که برای سایتتان ساخته اید تجارت و کسبکارهار آنلاین شما را به کاربران بیشتری در نتایج بالای جستجو نمایش دهد.
سئوی خارجی سایت به شما کمک خواهد کرد تا تعداد زیادی از کاربران که پتاسیل بالایی در مشتری شدن دارند به وبسایت شما رجوع کنند. تولید کردن محتواهای با کیفیت، قابلیت ریسپانسو بودن و استفاده ازساختار سایت یکپارچه از مواردی هستند که سئو خارجی میتواند برای سایت شما فراهم کند، در ادامه به تکنیکهایی اشاره خواهیم کرد که نقش مهمی در بهینهسازی و سئوی خارجی وبسایت شما دارد.
مهمترین عوامل در موفقیت سئوی خارجی وبسایت
در ادامه به برسی موارد مهمی خواهیم پرداخت که باعث میشود تا سئوی خارجی سایت شما با موفقیت دوچندانی همراه شود:
۱_ تولید محتوا
تولید محتوا را باید جزو بهترین کارهایی دانست که میتواند کیفیت سئو خارجی وبسایت را تا حد زیادی بالا ببرد. زمانی که شما محتواهای کاربر پسند و مفیدی را در سایتتان قرار میدهید، سبب میشود تا کاربران زیادی برای خواندن این محتواها به وبسایت شما سر بزنند و از مطالب مورد نظر رضایت داشته باشند. در مقابل موتورهای جستجو با برسی وبسایت شما در خواهند یافت که کاربران از محتواهای شما رضایت دارند و سایت شما را درنتایج بالای جستجو به افراد زیادی نمایش میدهند.
۲_ ثبت نام در دایرکتورها
ثبت نام در دایرکتورها میتواند در افزایش رتبه الکسا و بهینه سازی وب سایت شما تاثیر گذار باشد که در سئوی خارجی تاثیرات زیادی دارد. برای اینکه شما بتوانید از این کار بهترین بازخورد را به دست آورید، باید در دایرکتورهایی ثبت نام کنید که با کسب کار شما مرتبط هستند.
۳_ استفاده کردن از لینک طعمه
از دیگر راههایی که شما میتوانید از طریق سئو خارجی برای وبسایتتان امتیازکسب کنید، استفاده کردن از لینک طعمه است. زمانی که شما مجبور هستید تا مطالب را از دیگر وبسایتها در محتوای خودتان قرار دهید، گوگل به محض دیدن محتوای کپی جریمهای برای وبسایتتان در نظر میگیرد. برای اینکه حق کپی رایت را رعایت کنید بهتر است در قالب یک لینک منبع اصلی محتوا را معرفی کنید، با انجام این کار هم محبوبیت شما در بین کاربران بالا میرود و هم سئوی خارجی شما به شکل هدفمندتری ظاهر میشود.
۴_ بازاریابی ویدیوئی
با توجه به اینکه انجام بازاریابی اینترنتی ویدیو به مراتب تاثیران بیشتری از عکس و متن دارد و با توجه به این موضوع شما میتوانید ویدیوهای مربوط به کسب کار و تجارتتان را در وب سایت هایی همچون آپارات و یوتیوب قرار دهید تا کاربران آن را مشاهده کنند و با انجام این کار امتیازاتی را برای وب سایتتان به دست می آورید.
۵_ استفاده از شبکههای فروش آنلاین
وقتی که شما یک فروشگاه اینترنتی راهاندازی میکنید برای بالا بردن سئو سایت و همچنین افزایش فروش محصولات این امکان را دارید تا از شبکههای فروش آنلاین برای این کار استفاده کنید، مثلا شما میتوانید محصولات خودتان را در وبسایت دیجی آنلاین معرفی کنید تا کاربران زیادی آن را مشاهده کنند و برای بازدید به وبسایت شما سر بزنند.
۶_ فعالیت داشتن در شبکههای اجتماعی
شبکههای اجتماعی نقش زیادی را در زندگی افراد دارند و اکثر افراد حداقل از یک شبکه اجتماعی استفاده میکنند. همچنین شبکههای اجتماعی اگر به شکل استانداری پیاده سازی شوند، روند موفقیت آمیزی در سئوی خارجی به دنبال دارند. اگر دوست دارید تا رتبه و جایگاه سایت شما بالا رود بهتر است در شبکههای اجتماعی فعالیت داشته باشید، زیرا این پلتفرمها ارزانترین و بهترین منابعی هستند که شما میتوانید برای تبلیغات و بازاریابی از آنها استفاده کنید.
۷_ بازاریابی محتوایی
بازاریابی محتوایی را باید یکی از تکنیکهای مهم در سئو خارجی دانست. یکی از بهترین راههایی که شما امکان نوشتن بازاریابی محتوایی را دارید این است که در بلاگهای دیگر وبسایتها نظرات خودتان را به همراه لینک اصلی وبسایتتان قرار دهید، موتورهای جستجو با پیمایش این لینک امتیازات مثبتی را برای سایت شما در نظر میگیرند.
۸_ ثبت نام کردن در موتورهای جستجو
توجه داشته باشد که ثبت نام در موتورهای جستجوی گوگل و یاهو یکی از تکنیکهای سئو خارجی محسوب میشود و به سئوی داخلی مرتبط نیست. موتورهای جستجوی گوگل به صورت مرتب تمامی وبسایتهای فعال را پیمایش میکنند ولی احتمال دارد که پیدا کردن وبسایت شما برای موتورهای جستجو کمی زمان بر باشد و این عمل همان ایندکس شدن وب سایت است. اگر شما دوست دارید تا موتورهای جستجو زودتر سایت شما را ایندکس کنند، بهتر است این کار را به صورت دستی انجام دهید.
۹_ بوکمارک کردن
برای بوکمارک کردن فقط کافیست که آخرین پستهای صفحه ایجاد شده خودتان را در سایتهای بوکمارک مانند (سایت ردیت) قرار دهید. موتورهای جستجو علاقه زیادی به اینگونه وبسایتها دارند و هر لینک و مطلبی که داخل این سایتها قرار گیرد توسط موتورهای جستجو برسی میشود و امتیاز خوبی را خواهد گرفت.
دقت داشته باشید که بوکمارک کردن سایت را باید یکی از تکنیکهای بسیار خوب برای سئوی داخلی به شمار آورد و میتواند در بالا رفتن رتبه وبسایت موثر باشد.
۱۰_ عکسهای وبسایتتان را به اشتراک بگذارید
زمانی که شما در وبسایتتان از تصاویر استفاده میکنید، این امکان برای شما وجود دارد تا با اشتراک گذاری تصاویر در سایتهایی مانند پیکاسو و فلیکر امکان دیدن عکسهای حوزه فعالیت خود را برای کاربران زیادی فراهم سازید، شما میتوانید با لینک سازی در زیر هر تصویر امکان دسترسی سایتتان را به کاربران بدهید.
۱۱_ برسی و نقد کسب کار
برای اینکه بتوانید لینکهای زیادی را به سمت وبسایتتان هدایت کنید، باید از کاربران و مخاطبانتان بخواهید در مورد کسب کار شما نقد و برسی بنویسند و این نظرات را در شبکههای اجتماعی نیز قرار دهند.
سخن پایانی
ما در این مقاله شما را با سئو خارجی بیشتر آشنا کریدم و شما دریافتید که off page seo چه تاثیراتی را در جایگاه و رتبهبندی وبسایت شما ایجاد خواهد کرد. با توجه به مواردی که در این مقاله به آنها اشاره کردیم میتوانید سئو خارجی وبسایتتان را بهبود ببخشید تا هم کاربران زیادی به سایت شما سر بزند و هم جایگاه شما در نتایج جستجوی گوگل بالا رود.