طراحی سایت استارتاپی | آشنایی با 5 مرحله مهم آن

طراحی سایت استارتاپی | آشنایی با 5 مرحله مهم آن

با توجه به اینکه میلیون‌ها کاربر جوان در فضای مجازی ایران عضویت دارند فرصتی فراهم شده تا استارپ‌ها فعالیت‌های خود را گسترش داده و افراد زیادی را جذب خود کنند، ولی فعالیت به صورت سنتی و تنها با داشتن یک کانال یا پیج جواب گوی نیاز استارپ‌ها نخواهد بود. طراحی سایت استارتاپی روشی نوین و هدفمند است برای گسترش تجارت و فعالیت گسترده در دنیای نامحدود اینترنت.

استارتاپ چیست؟

استارتاپ چیست

استارتاپ به تجارت و کسب و کار گفته می‌شود که پیدایش آن از یک ایده بوده است، در واقع ایده اینگونه خلق می‌شود که یک فرد نیازی را در جامعه حس می‌کند و برای برطرف‌سازی آن یک ایده کاربردی و موثر را پیدا خواهد کرد. دقت داشته باشید که برای راه‌اندازی و خلق یک استارتاپ باید دانش لازم را در این زمینه داشته باشید و اگر به هر دلیلی توانایی لازم در اجرای پروژه آن را نداشته باشید، احتمال شکست شما بالا خواهد رفت. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با اهمیت طراحی سایت استارتاپی آشنا سازیم.

اهمیت طراحی سایت استارتاپی

استارتاپ به بخش کار آفرین و نخبه‌ای گفته می‌شود که تلاش دارد تا ایده‌های نوین خود را تجاری سازی کرده و فرصتی ایجاد کنند تا برای تعدادی از افراد شغل ایجاد شود، ولی مشکل اصلی که بیشتر استارپ‌ها با آن مواجه هستند دیده نشدن است. در واقع زمانی که یک استارتاپ شروع به فعالیت می‌کند به دلیل اینکه کسب و کار نوپایی است نیاز به دیده شدن دارد و برای اینکه افراد بتوانند از خدمات و محصولات آن استفاده کنند باید به خوبی امکان دیده شدن آن را داشته باشند.

طراحی سایت استارتاپی فرصتی فوق‌العاده است برای فروش و بازاریابی در دنیای نامحدود اینترنت. وقتی که یک استارتاپ اقدام به راه‌اندازی یک وب‌سایت می‌کند این امکان را خواهد داشت تا حوزه‌ی فعالیت خود را با میلیون‌ها کاربر دیگر به اشتراک بگذارد و تعداد زیادی مشتری جذب خود کند، همچنین ساخت سایت استارتاپی شما را از دیگر رقبای سنتی خودتان متمایز خواهد کرد.

مزایای طراحی سایت استارتاپی

مزایای طراحی سایت استارتاپی

همانگونه که در بخش بالا اشاره کردیم راه‌اندازی سایت استارتاپی باعث گسترش کسب و کار شما خواهد شد و فرصتی را فراهم خواهد کرد تا تجارت نوپای شما قدم‌های بزرگی را در جهت رشد و توسعه بردارد. در ادامه قصد داریم تا شما را با مزایای طراحی سایت استارتاپی آشنا سازیم و شما را با این مزایای مهم بیشتر آشنا سازیم:

۱_ فعالیت ۲۴ ساعتی

طراحی سایت استارتاپی این امکان را به شما خواهد داد که ۷ روز هفته و به صورت ۲۴ ساعتی به فعالیت خود به صورت آنلاین بپردازید و افراد زیادی را جذب کنید.

۲_ رضایت مشتری

امروزه رضایت مشتریان در یک تجارت برطرف سازی نیازهای آنها به بهترین شکل ممکن است، طراحی سایت استارتاپی با توجه به امکاناتی که دارد به بهترین شکل نیاز مشتریان شما را برطرف خواهد ساخت و به واسطه همین موضوع مشتری از شما رضایت کافی داشته و به محصول و خدماتتان اعتماد خواهد کرد.

۳_ اعتماد سازی

از دیگر مزایای مهمی که ساخت سایت استارتاپی به همراه دارد، اعتماد سازی در مشتریان و کاربران است. به واسطه اینکه کاربران سایت استارتاپی شما را از طریق اینترنت پیدا خواهند کرد، این امکان را دارند تا به راحتی وارد سایت شما شده و از امکانات آن استفاده کنند، این موضوع باعث اعتماد سازی در مشتریان شما خواهد شد.

مزایای طراحی سایت استارتاپی

۴_ شروع فعالیت آنلاین

با توجه به اینکه امروزه اکثریت افراد از اینترنت برای برطرف‌سازی بسیاری از نیازهای خود استفاده می‌کنند، فعالیت سنتی دیگر جوابگو نبوده و کم کم از گود خارج خواهد شد. طراحی سایت استارتاپی بستری ایجاد خواهد کرد که شما فعالیت خود را آنلاین کرده و افراد زیادی را جذب خود کنید.

۵_ تمایز بین دیگر رقبا

طراحی َسایت استارتاپی این فرصت را به تجارت نوپای شما خواهد داد تا از دیگر رقبای حوزه‌ی فعالیت خودتان پیشی گرفته و تعداد مشتریان زیادی را جذب خود کنید.

۶_ تبلیغاتی هدفمند در جهت بازاریابی

به جرات می‌توان گفت که طراحی و راه‌اندازی وب‌سایت استارتاپی فرصتی است برای اینکه شما بدون هیچ گونه هزینه‌ی اضافی اقدام به تبلیغات کرده و افراد زیادی را جذب کسب و کارتان کنید.

ویژگی‌های طراحی سایت استارتاپی

برای اینکه با ویژگی‌های مهم یک وب‌سایت استارتاپی بیشتر آشنا شوید کافیست در ادامه با ما همراه باشید:

ویژگی‌های طراحی سایت استارتاپی
  • سایت استارتاپی باید واکنشگرا‌ (ریسپانسیو) باشد
  • قابلیت سرعت لودینگ مناسب
  • وب‌سایت استارتاپ باید از امنیت استانداردی برخوردار باشد
  • استفاده از هاست مناسب و با کیفیت
  • گرافیک جذاب و کاربر پسند
  • رابط کاربری (ui) و تجربه کاربری (ux) اصولی و کاربر پسند
  • قابلیت دسترسی آسان
  • استفاده از کدهای بهینه در طراحی سایت استارتاپی

سئو و بهینه سازی در طراحی سایت استارتاپی

استارتاپ‌ها برای اینکه بتوانند به صورت موفقی به فعالیت خود بپردازند نیاز به مشتری دارند. کاربران اینترنتی نیز برای برطرف‌سازی نیازهای خود از موتورهای جستجو استفاده می‌کنند، یکی از پراستفاده‌ترین و سرشناس‌ترین موتورهای جستجوی حال حاظر دنیا گوگل است. گوگل بارها اعلام کرده است که وب‌سایتی را در نتایج بالای جستجو قرار خواهد داد که از سئو و بهینه‌سازی استاندار و با کیفیتی برخوردار باشد.

دقت داشته باشید که طراحی سایت استارتاپی به تنهایی نمی‌تواند جوابگوی نیاز یک استارتاپ باشد و اصول سئو سایت باید به خوبی در این وب‌سایت رعایت شود تا نتایج هدفمندی را به دست آورد. سئو شامل سه دسته بندی کلی است که شامل سئو داخلی، سئو خارجی و سئو تکنیکال است.

سئو در طراحی سایت استارتاپی

مجموعه سایت با سئو در زمان طراحی سایت استارتاپی تمامی موارد سئوی تکنیکال که مربوط به بخش فنی وب‌سایت است را به خوبی پیاده سازی خواهد کرد مانند سرعت، امنیت، بهینه بودن کدهای سایت و غیره. بعد از طراحی و راه‌اندازی سایت نوبت سئو داخلی است که به تمامی کارهایی که درون وب‌سایت اتفاق می‌افتد گفته می‌شود مانند محتوا، تصاویر، ویدیو، لینک‌سازی داخلی و غیره. حالا نوبت سئوی خارجی است که به تمامی فعالیت‌هایی که بیرون از سایت اتفاق می‌افتد گفته می‌شود مانند فعالیت در شبکه‌های اجتماعی، ریپورتاژ آگهی، لینک‌سازی خارجی و غیره…

امکانات طراحی سایت استارتاپی

زمانی که قرار است یک وب‌سایت استارتاپی طراحی و راه‌اندازی شود یک سری امکانات برای آن در نظر گرفته خواهد شد که بسته نوع فعالیت استارتاپ این امکانات کم یا زیاد خواهد بود، اما به صورت کلی یک سری امکانات مهم در زمان ساخت سایت استارتاپی توسط مجموعه سایت با سئو در نطر گرفته می‌شود که عبارتند از:

  • عضویت
  • ورود
  • پنل کاربری
  • سیستم تیکتینگ
  • درگاه مستقیم بانکی
  • پنل مدیریت وب‌سایت
  • عضویت ویژه
  • امکان چند زبانه کردن سایت استارتاپی وجود دارد
  • گالری تصاویر و ویدیو
  • سیستم چند فروشندگی
  • چت آنلاین

قیمت طراحی سایت استارتاپی

قیمت طراحی سایت استارتاپی

هزینه طراحی و راه‌اندازی وب‌سایت برای افراد از اهمیت زیادی برخوردار است و بیشتر افرادی که تمایل دارند یک سایت استارتاپی داشته باشند شاید از قیمت واقعی آن با خبر نباشند. اینکه یک شرکت و مجموعه در قبال طراحی سایت استارتاپی هزینه گزافی را دریافت کند خارج از عرف است و شک نکنید که گران فروشی کرده، در مقابل هزینه ناچیز در قبال طراحی سایت که برخی از افراد و شرکت‌ها به شما پیشنهاد می‌دهند کار غیره حرفه‌ای بوده و یک جای کار ایراد دارد!

هزینه طراحی و راه‌اندازی سایت استارتاپی به عوامل متعددی بستگی دارد، مثلا امکانات مورد استفاده، نوع تکنولوژی و سیستم مدیریت محتوا، میزان زمانی که برای ساخت آن صرف می‌شود و غیره. مجموعه سایت با سئو این آمادگی را دارد تا در یک جلسه مشاوره که به صورت رایگان برگزار می‌شود تمامی نیازهای شما را به دقت مورد برسی قرار دهد و قیمت سایت استارتاپی که با صلیقه شما همخوانی دارد و در جهت پیشبرد اهدافتان است را به شما اعلام کند

صفحات طراحی سایت استارتاپی

  • صفحه اصلی وب‌سایت
  • صفحه تماس با ما
  • صفحه درباره ما
  • صفحه آرشیو محصولات
  • صفحه دسته بندی محصولات
  • صفحه نهایی محصولات
  • صفحه آرشیو مقالات وبلاگ
  • صفحه نهایی مقالات وبلاگ
  • صفحه آرشیو خدمات
  • صفحه دسته بندی خدمات
  • صفحه نهایی خدمات

مراحل طراحی سایت استارتاپی در مجموعه سایت با سئو

وقتی که یک وب‌سایت استارتاپی قرار است ساخته شو یک سری مراحل به صورت منظم و پشت سر هم باید انجام شود تا این پروژه با موفقیت با اتمام برسد، ما قصد داریم در ادامه شما را با تمامی مراحل طراحی سایت استارتاپی از ابتدا تا انتها توسط مجموعه سایت با سئو آشنا سازیم، پس برای درک بهتر روند کاری ما کافیست در ادامه با ما همراه باشید:

مراحل طراحی سایت استارتاپی

۱_ مشاوره رایگان و نیاز سنجی

قدم اول در ساخت سایت استارتاپی نیاز سنجی کارفرما است. ما در این مرحله یک جلسه مشاوره رایگان برگزار خواهیم کرد تا بیشتر با حوزه‌ی فعالیت شما آشنا شده و به خوبی بتوانیم کسب و کار شما را آنالیز کنیم.

۲_ عقد قرارداد

بعد از اینکه متخصصان ما به خوبی اقدام به برسی تجارت شما کردند، نوبت آن است که برای شروع کار یک قرارداد مابین مجموعه سایت با سئو و کارفرما عقد گردد. در این قرارداد مدت زمان اتمام پروژه، امکانات، قیمت سایت و موارد دیگری ذکر خواهد شد. این قرارداد به منظور این است تا ما به گفته خود متعهد بوده و در زمان تعیین شده کار را تحویل شما دهیم.

۳_ استارت کار، طراحی وب‌سایت

بعد از عقد قرارداد نوبت آن است تا طرح اولیه سایت استارتاپی توسط متخصصان ما طراحی و ساخته شود، با توجه به صلیقه و امکاناتی که شما مشخص کرده‌اید این پروسه اجرایی خواهد شد. بعد از اتمام کار طرح اولیه به کارفرما ارائه خواهد شد تا مورد برسی ا قرار گیرد.

۴_ طراحی و ساخت طرح نهایی وب‌سایت

بعد از اینکه طرح اولیه توسط کارفرما مورد بازبینی قرار گرفت نوبت آن است تا طرح نهایی سایت ساخته شود. در این بخش ایرادات، کاستی‌ها و اختلالات احتمالی سایت مورد برسی قرار خواهد گرفت و هر نوع امکان و قابلیتی که نیار باشد دوباره به سایت اضافه خواهد شد. بعد از طراحی نهایی وب‌سایت استارتاپی این پروژه در اختیار کارفرما قرار خواهد گرفت تا بازبینی نهایی صورت گیرد.

مراحل طراحی سایت استارتاپی

۵_ پشتیبانی همیشگی

بعد از اینکه طرح نهایی طراحی سایت استارتاپی با موفقیت انجام شد، متخصصان مجموعه سایت با سئو اقدام به معرفی سایت به گوگل خواهند کرد. شناسایی وب‌سایت استارتاپی توسط موتورهای جستجوی گوگل و ایندکس آن بین یک یا دو هفته زمان خواهد برد. بعد از ایندکس شدن وب‌سایت نوبت قرار دادن محتوا و انجام کارهای مربوطه در سایت است. تمامی این کارها توسط کارشناسان سایت با سئو به کارفرما اعلام خواهد شد، پشتیبانی ما از وب‌سایت استارتاپی همیشگی خواهد بود.

سخن پایانی

امروزه ساخت و راه‌اندازی وب‌سایت برای تمامی مشاغل امری مهم و ضروری است که به پیشرفت، توسعه و سود آوری ختم خواهد شد. طراحی سایت استارتاپی این امکان را برای استارتاپ‌های نوپا و تازه تاسیس فراهم خواهد کرد که خود را با دانش روز همراه کرده و با فعالیت‌های گسترده‌ای که در اینترنت انجام می‌دهند افراد زیادی را جذب خواهند کرد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.