طراحی سایت با پایتون

طراحی سایت با پایتون

طراحی سایت با پایتون قابلیت‌های زیادی به تجارت و کسب‌وکار اینترنتی شما اضافه می‌کند که به همین دلیل امروزه تقاضای ساخت سایت با پایتون در میان شرکت‌ها و کمپانی‌های افزایش یافته است. با توجه به اینکه Python یکی از آسان‌ترین و بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی محسوب می‌شود، از محبوبیت زیادی در میان علاقه‌مندان وب برخوردار است.

امروزه تعداد زیادی از توسعه‌دهندگان وب به دنبال این هستند که از بهترین ابزار و روش‌ها در ساخت سایت استفاده کنند، یکی از زبان‌های محبوب و قدرتمندی که از برای ساخت سایت از طرفداران زیادی نیز برخوردار است، زبان برنامه‌نویسی پایتون است. طراحی سایت با پایتون از علاقه‌مندی‌های هر کارآفرین و مدیر مجموعه محسوب می‌شود زیرا این زبان امکان کنترل کامل شما را بر روی وب‌سایتتان فراهم می‌کند.

با توجه به اینکه ساخت سایت با پایتون قابلیت‌های زیادی را برای تجارت و کسب‌و‌کار اینترنتی شما به همراه دارد، امروزه تقاضای راه‌اندازی وب‌سایت با استفاده از این زبان در میان شرکت‌ها و کمپانی‌های افزایش یافته و افرادی که به زبان برنامه‌نویسی پایتون تسلط کامل دارند، دستشان برای استخدام در هر شرکت و مجموعه‌ای باز است.

در واقع پایتون یکی از پیشرفته‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی حال حاضر محسوب می‌شود و پیدا کردن افرادی که تسلط کامل به این زبان دارند، کار راحتی نیست بنابراین هزینه طراحی سایت با پایتون به نسبت دیگر روش‌ها بالاتر است. ما در این مقاله قصد داریم تا شما را با روش ساخت وب‌سایت با استفاده از Python آشنا سازیم، پس تا انتها با ما همراه باشید.

ساخت سایت با پایتون

فهرست مطالب

آشنایی با زبان برنامه‌نویسی پایتون

اگر به دنبال یک زبان برنامه‌نویسی سازگار و پرکاربرد برای طراحی سایت هستید، پایتون گزینه مناسبی است زیرا با استفاده از این زبان، امکان تایپ پویا در وب‌سایت‌های اینترنتی وجود دارد. پایتون یک زبان برنامه‌نویسی همه کار محسوب می‌شود زیرا می‌توان با استفاده از آن به ساخت برنامه‌های سیستمی با گرافیک بالا، ابزارهای خط فرمان، برنامه‌های کاربردی علمی و برنامه‌های کاربردی در حوزه‌ی وب پرداخت. توجه داشته باشید که تمامی سایت‌هایی که با استفاده از زبان برنامه‌نویسی پایتون طراحی و راه‌اندازی می‌شوند، از عملکرد بالایی برخوردار هستند و به صورت موفقی امکان فعالیت در بستر اینترنت را دارند.

پایتون یک زبان برنامه‌نویسی ساده است که می‌توان با استفاده از آن سایت‌های زیادی راه‌اندازی کرد، در واقع Python برای آن دسته از افرادی که به دنبال یادگیری سریع برنامه‌نویسی و کد نویسی برای ساخت سایت هستند، گزینه مناسبی است. با توجه به سادگی پایتون عده‌ای بر این باور هستند که این زبان قدرت کافی برای طراحی و راه‌اندازی وب‌سایت را ندارد، اما این فرضیه از پایه اشتباه است. امروزه تعداد زیادی از کمپانی‌ها در سرتاسر دنیا اقدام به طراحی سایت با پایتون می‌کنند که این موضوع گواه استاندارد بودن این زبان محبوب است.

قیمت طراحی سایت با پایتون

قیمت طراحی سایت با پایتون یکی از سوالات متعددی است که افراد علاقه‌مند به این زبان همیشه از ما می‌پرسند، در واقع اگر قرار باشد از زبان پایتون برای ساخت سایت خود استفاده کنیم، چه هزینه‌ای را باید در قبال این خدمات پرداخت کرد؟

برای طراحی سایت با پایتون چند پلن قیمتی وجود دارد که بسته به امکانات و قابلیت‌های هر کدام، قیمت آنها نیز متفاوت است. یک پلن پایه نیز وجود دارد که قیمت آن ثابت است ولی اگر یک کسب‌وکار با توجه به حوزه‌ی فعالیتش نیاز داشته باشد تا از قابلیت‌ها و امکانات زیادتری استفاده کند، با توجه به حجم این امکانات، بر قیمت آن نیز اضافه می‌شود.

قیمت طراحی سایت با پایتون

مجموعه سایت با سئو با توجه به حوزه‌ی فعالیتی که شما دارید ابتدا اقدام به نیازسنجی و بررسی خواسته‌ی شما می‌کند و سپس با توجه به ظرفیت موجود، بهترین پلن طراحی سایت با پایتون را برای شما در نظر می‌گیرد. در ادامه به معرفی مهم‌ترین عواملی که در هزینه طراحی سایت با پایتون تاثیرگذار هستند می‌پردازیم:

  • قابلیت سفارشی‌سازی وب‌سایت
  • امکانات وب‌سایت
  • سئو سایت تخصصی و استاندارد
  • بهینه‌سازی وب‌سایت بعد از اینکه به خوبی طراحی و راه‌اندازی شود.
  • استفاده از قابلیت یونیک ui و ux در طراحی سایت با پایتون
  • میزان سرعت و امنیت وب‌سایت
  • مدت‌‍زمانی که طراحی و راه‌اندازی وب‌سایت به طول می‌انجامد.

سفارش طراحی سایت با پایتون

برای سفارش طراحی سایت پایتون فقط کافیست با کارشناسان ما تماس حاصل کنید تا در کوتاه‌ترین زمان، اقدام به ثبت درخواست شما کنند. روند ثبت سفارش سایت با پایتون در مجموعه سایت با سئو به این صورت است که بعد از تماس گرفتن کارفرما، متخصصان ما طی یک تماس تلفنی که با شما برگزار می‌کند، به دقت نیاز و بودجه شما را در نظر خواهند گرفت و بهترین پلن طراحی سایت با پایتون را برایتان در نظر می‌گیرند.

اهداف طراحی سایت با پایتون

  • رتبه و جایگاه وب‌سایت شما افزایش می‌یابد.
  • طراحی سایت با پایتون در کمترین زمان، بیشترین آورد را برای تجارت شما به همراه دارد.
  • ارائه خدمات با کیفیت بالاتری به مشتریان
  • ساخت سایت با پایتون باعث می‌شود تا کسب‌و‌کار اینترنتی شما جانی دوباره گیرد.

طراحی وب‌سایت با پایتون چه ویژگی‌هایی برای تجارت شما به دنبال دارد؟

طراحی سایت با پایتون ویژگی‌های زیادی را برای تجارت شما به همراه دارد، در زمان ساخت سایت با پایتون اشکال زدایی، تست، چرخه ویرایش و پیشرفت پروژه با سرعت بالایی پیش می‌رود که این موضوع باعث شده تا Python از علاقه‌مندان زیادی برخوردار باشد. در ادامه شما را با مهم‌ترین ویژگی‌های ساخت سایت با پایتون آشنا می‌سازیم:

پایتون آپ‌های قدرتمندی برای توسعه وب در اختیار دارد

ویژگی‌های طراحی سایت با پایتون

یکی از ویژگی‌های مهم زبان‌ برنامه‌نویسی پایتون، کتابخانه و فریم‌ ورک‌های قدرتمندی است که این زبان در اختیار شما قرار می‌دهد. در واقع کد نویسی با آن به صورت ساده‌تری پیاده‌سازی می‌شود و در مدت‌زمان کمتری، پروژه‌ها به پایان می‌رسند. هرچقدر مدت‌زمان طراحی سایت کمتر باشد، فرصت بیشتری برای عیب‌یابی و بررسی وب‌سایت وجود دارد.

با استفاده از پایتون امکان توسعه فرانت و بک سایت وجود دارد

عده‌ای بر این باور هستند که از پایتون فقط می‌توان در بک کار و برنامه‌نویسی سمت سرور استفاده کرد و برای کد‌ نویسی فرانت باید از زبان قدرتمند دیگری استفاده شود، ولی با توجه به ویژگی‌هایی که Python دارد از آن می‌توان برای کد نویسی فرانت‌ (سمت کاربر) نیز استفاده کرد.

با توجه به اینکه شاید برخی از مرورگرها به خوبی نتوانند پایتون را اجرا کنند، اما با کمک ابزار قدرتمند و کاربردی anvil، skulpt این امکان برای طراح و برنامه‌نویس وب‌سایت وجود دارد تا بخش client_ side را با استفاده از زبان پایتون کد نویسی کند.

زبان برنامه‌نویسی پایتون قابلیت چند‌منظوره دارد

از دیگر ویژگی‌های طراحی ‌وب‌سایت با پایتون می‌توان به چندمنظوره بودن آن اشاره کرد، در واقع با توجه به قابلیت‌های زیاد این زبان، امکان استفاده از آن در پروژه‌های بزرگ و کوچک وجود دارد. اینکه به پایتون یک زبان برنامه‌نویسی چندمنظوره گفته می‌شود، ۲ دلیل دارد که در ادامه به شرح آنها می‌پردازیم:

دلیل اول: پایتون را می‌توان در دو پارادایم مهم برنامه‌نویسی شی‌گرا و برنامه‌نویسی فانکشنال قرار داد.

دلیل دوم: با توجه به اینکه در پایتون ابزار و کتابخانه‌های زیادی وجود دارد، امکان انجام دادن هر پروژه‌ای را برای برنامه‌نویسی آسان می‌کند، در واقع امکانات زیاد و کاربردی که در آن وجود دارد امکان طراحی سایت با پایتون را فراهم می‌سازد.

صفحات طراحی سایت با پایتون

  • صفحه اصلی وب‌سایت (خانه)
  • صفحه تماس با ما
  • صفحه آرشیو محصولات
  • صفحه دسته‌بندی محصولات
  • صفحه آرشیو خدمات
  • صفحه دسته‌بندی خدمات
  • صفحه نهایی خدمات
  • صفحه درباره ما
  • صفحه آرشیو مقالات وبلاگ
  • صفحه نهایی مقالات وبلاگ

برای طراحی سایت با پایتون از چه نوع فریم ورک‌هایی استفاده می‌شود؟

ویژگی های پایتون

با توجه به پیشرفت‌های زیادی که امروزه در زبان برنامه‌نویسی پایتون شاهد آن هستیم، کارشناسان وب پیش‌بینی کرده‌اند که این زبان در آینده امکان پیشی گرفتن از دیگر زبان‌های سی‌شارپ و جاوا‌اسکریپت را دارد. چهارچوب (‌framework) به تعدادی از کدهای آماده برای طراحی سایت گفته می‌شود که نظارت و رسیدگی به جزئیات کوچک را حذف می‌کند، در واقع نیاز نیست که برنامه‌نویس برای هر پروژه‌ای اقدام به نوشتن کدهای مشابه کند بلکه می‌تواند از فریم ورک آماده استفاده کند.

استفاده از چهارچوب‌های آماده در زمان و هزینه توسعه دهنده‌ی صرفه‌جویی به همراه دارد و با توجه به بهینه بودن آن، مدت‌زمان قرار گرفتن وب‌سایت شما را در نتایج جستجو کاهش می‌دهد. تعداد فریم ورک‌هایی که در پایتون استفاده می‌شوند زیاد است، ما در ادامه به چهارچوب‌های محبوبی که در طراحی سایت با پایتون بیشترین استفاده را دارند می‌پردازیم:

فریم ورک cherryph

cherryph یکی از فریم ورک‌های محبوب پایتون است که با توجه به قدمت ۱۱ ساله‌، دارای سرعت‌ و ثبات پایداری است. با توجه به اینکه cherryph یک چهارچوب منبع باز محسوب می‌شود بر روی سایر فریم‌ ورک‌های پایتون قابل اجرا می‌باشد، ویژگی‌های مهم آن شامل:

  • cherryph روی چندین پورت قابل اجرا است، در واقع قابلیت اجرا بر روی چند سرور مختلف http را دارد.
  • از دیگر ویژگی‌های این فریم ورک این است که از ابزارهای داخلی پرکاربرد مانند رمزگذاری، احراز هویت، محتوای استاتیک، حافظه پنهان و غیره برخوردار است.
  • یک سرور سازگار برای wsgi و http/1.1 به همراه دارد.
  • از یک سیستم پیکر‌بندی قدرتمند برای توسعه‌دهندگان وب‌سایت برخوردار است.
  • cherryph قابلیت اجرا بر روی سیستم و زبان‌های مختلفی مانند python2.7, android, jython را دارد.
فریم ورک پایتون

فریم ورک Grok

Grok یکی دیگر از فریم ورک‌های پایتون است که توسط سرورهای رایگان به صورت متن باز در اختیار برنامه‌نویس قرار می‌گیرد. دو اصل (پیکر‌بندی و خودت را تکرار نکن) را باید از دو قابلیت‌های مهمی گروک به شمار آورد که به توسعه‌دهندگان تجربه سریع ساخت سایت را ارائه می‌دهد، ویژگی‌های مهمی که این فریم ورک عبارتنداز:

  • Grok برای ذخیره‌سازی اطلاعات یک پایگاه داده‌ی قدرتمند دارد.
  • فریم ورک گروک برای بالا بردن اطلاعات کاربران دارای یک سیستم امنیت یک پارچه بوده که برای طراحی سایت با پایتون گزینه مناسبی محسوب می‌شود.
  • چارچوب گروک از یک پایه قوی تشکیل شده است که امکان ساخت سایت و توسعه آن را به برنامه‌نویس می‌دهد.

جانگو (Django)، فریم ورک محبوب پایتون

یکی از فریم ورک‌های رایگان و منبع باز پایتون جانگو است که به توسعه‌دهندگان این امکان را می‌دهد که با استفاده از آن، اقدام به ساخت سایت و یک سری برنامه‌های پیچیده کنند. با توجه به قابلیت‌هایی که در Django وجود دارد، آن را در بین ۱۰ فریم ورک محبوب قرار داده و قريب به 12000 وب‌سایت سرشناس مانند ناسا با استفاده از این چارچوب طراحی شده‌اند. با توجه به اینکه در جانگو کدهای نوشته شده‌ای ذخیره‌سازی شده‌اند، امکان توسعه وب‌سایت را ساده‌تر می‌کند، در ادامه به برخی از ویژگی‌های Django اشاره می‌کنیم:

  • با توجه به اینکه در جانگو مسائل امنیتی به خوبی پیاده‌سازی شده است، طراحی سایت با پایتون را ساده‌تر می‌کند.
  • فریم ورک جانگو ارتباط خوبی با سئو و بهینه‌سازی وب‌سایت شما برقرار می‌کند، به عنوان مثال اگر شما به هر دلیلی سایتتان را به آدرس جدیدی ریدایرکت کنید، این امکان را دارید تا از Django برای اطلاع‌رسانی به موتورهای جستجو استفاده کنید.
  • مدت‌زمانی بارگزاری صفحات وب‌سایت با استفاده از جانگو کاهش می‌یابد که این عامل به صورت مستقیم در رنک و جایگاه وب‌سایت شما تاثیرات مثبتی را ایجاد خواهد کرد.
  • کارکرد Django پیچیده نیست و به توسعه‌دهندگان و طراحان وب این امکان را دارند تا بر روی قابلیت اصلی سایت تمرکز کرده و کارکرد آن را افزایش دهند.
  • این فریم ورک بر روی پلتفرم‌های مختلفی قابل اجرا است و برای تمامی پروژه‌های طراحی سایت بزرگ و کوچک می‌توان از آن استفاده کرد.

فریم ورک web2py

فریم ورک web2py

web2py یکی دیگر از چهارچوب‌های پایتون است که در طراحی سایت با پایتون مورد استفاده قرار می‌گیرد و از چند پلتفرم مختلف مانند ویندوز، مک، لینوکس، ربات‌های جستجوی گوگل و یونیکس پشتیبانی می‌کند. با توجه به اینکه web2py دارای یک ویرایشگر کد قدرتمندی می‌باشد، این امکان را به توسعه دهنده می‌دهد تا به راحتی وب‌سایتشان را اشکال زدایی کند، در ادامه به بررسی ویژگی‌های مهمی که این فریم ورک می‌پردازیم:

  • web2py از برنامه معماری mvc پشتیبانی می‌کند، این ویژگی که در طراحی سایت با پایتون پیاده‌سازی می‌شود به منظور ساده‌سازی توسعه وب‌سایت انجام می‌گردد.
  • با استفاده از این فریم ورک امکان رفع مشکلات احتمالی وب‌سایت قبل از پیکربندی وجود دارد.
  • web2py از موارد آسیب زننده‌ای که آسیب‌های جدی را به وب‌سایتتان وارد می‌کند، جلوگیری می‌نماید.
  • از دیگر ویژگی‌های web2py این است که به راحتی می‌تواند با پایگاه اطلاعاتی پرکاربرد وب‌سایت ارتباط برقرار کند.

فریم‌ ورک pyramid

امروزه استفاده از فریم ورک هرمی در حال افزایش است و با توجه به انعطافی که دارد، به توسعه‌دهندگان امکان تغییر امکانات و قابلیت‌های و‌ب‌سایت را در جهت پیشبرد اهداف کارفرما می‌دهد. با توجه به اینکه از کدهای‌ شفافی در pyramid استفاده شده است، در میان متخصصان از ارزش زیادی برخوردار است. وب‌سایت‌های مطرحی که اقدام به طراحی سایت با استفاده از فریم ورک هرمی کرده‌اند شامل Mozilla, Dropbox, yelp می‌‌باشند.

امکانات طراحی سایت با پایتون

  • ورود
  • عضویت
  • پنل کاربری
  • سیستم تیکتینگ
  • امکان چند‌زبانه کردن وب‌سایت
  • درگاه مستقیم بانکی
  • گالری تصاویر و ویدیو
  • عضویت (vip)
  • قابلیت چند فروشندگی

مزایا و معایب طراحی سایت با پایتون

همان‌گونه که اطلاع دارید یک تکنولوژی و زبان برنامه‌نویسی هرچقدر هم که قدرتمند و کاربردی باشد، دارای معایب و مزایایی است که نشان دهند‌ه‌ی استانداردهای استفاده شدت در آن است. با ما همراه باشید تا در ادامه شما را با مزایا و معایبی که طراحی سایت با پایتون برای تجارت شما به همراه دارد بیشتر آشنا سازیم:

مزایا و معایب پایتون

مزایا

  • پایتون یک زبان متن باز محسوب می‌شود.
  • با توجه به ویژگی‌هایی که پایتون دارد، محدودیت این زبان برنامه‌نویسی کم است.
  • این امکان وجود دارد که پایتون را با سایر زبان‌ها و فناوری‌های مرتبط ادغام کرد.
  • برای یادگیری هوش مصنوعی و زبان ماشین، پایتون گزینه‌ی خوبی محسوب می‌شود.
  • کد نویسی و برنامه‌نویسی با پایتون ساده است، همچنین خواندن کدها با استفاده از این زبان به شکل راحتی امکان‌پذیر است.
  • امکان برنامه‌نویسی غیر همزمان از دیگر مزایای طراحی سایت با پایتون است.
  • این زبان برنامه‌نویسی قابلیت تعامل و جابه‌جاپذیری دارد.
  • از فریم ورک‌های خوب و باکیفیت در جهت توسعه وب برخوردار است.
  • امکان تست نرم‌افزار و اسکریپت‌نویسی در طراحی سایت با پایتون وجود دارد.
  • از دیگر مزایای پایتون این است که در محاسبات و علوم، می‌توان از آن استفاده‌های زیادی کرد.
  • امکان یادگیری زبان برنامه‌نویسی پایتون راحت است.
  • در طراحی سایت با پایتون امکان سریع پیش نمونه‌ها وجود دارد.
  • کتابخانه‌های جامعی در پایتون وجود دارد.
  • پایتون از محبوبیت بالایی در میان توسعه‌دهندگان وب برخوردار است.

معایب

  • سرعت زبان برنامه‌نویسی پایتون با توجه به اسکریپتی بودن آن در مقایسه با دیگر زبان‌های مرسوم، بالا نیست.
  • کاربرد زیادی در توسعه بخشیدن به اپلیکیشن‌های موبایل ندارد و کمتر کسی برای این کار به سراغ پایتون می‌رود.
  • از چند‌پردازی به خوبی پشتیبانی نمی‌کند.
  • در پایتون محدودیت طراحی وجود دارد و هر طرحی را نمی‌توانید به شکل موفقی پیاده‌سازی کنید.
  • طراحی سایت با پایتون فضای زیادی از سیستم شما را اشغال می‌کند.

مهم‌ترین وب‌سایت‌هایی که بر پایه پایتون ساخته است

سایت های بر پایه پایتون

امروزه کسب‌و‌کارهای مختلفی برای تبلیغات و افزایش فروش خود از تکنولوژی طراحی سایت با پایتون استفاده می‌کنند و از این طریق به صورت آنلاین به تجارت اینترنتی خود می‌پردازند. در ادامه به معرفی برخی از وب‌سایت‌ها و اپلیکیشن‌ها مهم و سرشناسی می‌پردازیم که بر پایه پایتون طراحی و راه‌اندازی شده‌اند:

  • وب‌سایت یوتیوب
  • وب‌سایت اسپاتیفای
  • وب‌سایت ردیف
  • وب‌سایت درآپ باکس
  • وب‌سایت کورا
  • وب‌سایت پینترست
  • وب‌سایت شرکت ناسا
  • موزیلا فایرفاکس
  • گوگل
  • اینستاگرام

مراحل طراحی سایت با پایتون قدم‌به‌قدم

زبان برنامه‌نویسی پایتون نیز به مانند تکنولوژی‌های دیگر دارای مراحلی است که با پیاده‌سازی درست آن، می‌توان هر وب‌سایتی را طراحی و راه‌اندازی کرد. با ما همراه باشید تا در ادامه به معرفی مراحل طراحی سایت با پایتون به صورت قدم‌به‌قدم بپردازیم:

مرحله اول: یادگیری درست و اصولی زبان‌های کد نویسی html و css

اولین قدمی که قبل از طراحی سایت با پایتون باید به خوبی به آن مسلط باشید، یادگیری html و css است، در واقع این زبان‌ها ستون فقرات ساخت سایت با پایتون محسوب می‌شوند. از این دو زبان کد نویسی در قسمت فرانت کار استفاده می‌شود، فرانت به تمامی چیزهایی که کاربر در وب‌سایت مشاهده می‌کند گفته می‌شود به عنوان مثال رنگ و لعاب، دکمه، المان‌ها، سایز، اندازه و…که با html و css ساخته و طراحی می‌شود.

مرحله دوم: باید به جاوااسکریپت تسلط کامل داشت

قدم دوم در طراحی سایت با پایتون، یادگیری جاوااسکریپت است. جاوا زبانی است که در تمامی وب‌سایت‌ها استفاده می‌شود و در طراحی وب از اهمیت زیادی برخوردار است. جاوااسکریپت این امکان را به شما می‌دهد تا به راحتی بتوانید عناصر قدرتمندی مانند فرم نظرسنجی را در وب‌سایتتان طراحی و پیاده‌سازی کنید.

طراحی سایت با پایتون

مرحله سوم: تسلط به مدل شی‌گرا dom

dom یک رابط زبان برنامه‌نویسی (Aip) است که به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید وب‌سایت قدرتمند و پویا طراحی کنید، به dom مدل شی‌گرا نیز گفته می‌شود.

مرحله چهارم: توسعه بک‌اند سایت با استفاده از پایتون

حالا نوبت آن است که برای طراحی سایت با پایتون، با توسعه بخش back_ end آشنا شوید. بک‌اند به آن بخش از کدهای سمت سرور گفته می‌شود که برای کاربر قابل مشاهده نیست.

مرحله پنجم: انتخاب یک فریم ورک مناسب و استاندارد برای طراحی سایت با پایتون

قدم آخر که از حساسیت زیادی نیز برخوردار است، انتخاب یک فریم ورک مناسب و اصولی برای برطرف‌سازی نیازهای وب‌سایت است. هرچقدر چهارچوب مناسب‌تری برای شروع برنامه‌نویسی با پایتون انتخاب کنید، به شکل بهتری می‌توانید وب‌سایت را توسعه دهید.

طراحی سایت با پایتون به چند روز زمان نیاز دارد؟

ساخت سایت با زبانه نویسی پایتون بین ۱۵ الی ۲۵ روز کاری، زمان نیاز است که با توجه به امکانات و قابلیت‌هایی که کارفرما نیاز دارد، امکان تغییر این مدت‌زمان وجود دارد. برای اینکه ما به صورت دقیقی زمان ساخت و راه‌اندازی وب‌سایت را به شما اعلام کنیم، ابتدا باید با نیاز و سلیقه‌ی شما بیشتر آشنا شویم، سپس با بررسی و امکاناتی که در وب‌سایت نیاز است، مدت‌زمان واقعی ساخت وب‌سایت با پایتون را به شما اعلام می‌نماییم. برای کسب اطلاعات تکمیلی در این زمینه تنها کافیست با کارشناسان ما تماس بگیرید تا شما را در این زمینه راهنمایی کنیم.

نمونه طراحی سایت با پایتون در مجموعه سایت با سئو

نمونه طراحی سایت با پایتون در مجموعه سایت با سئو

مجموعه سایت با سئو با در اختیار داشتن نیروهای متخصص و توانمند، انواع سایت‌های اینترنتی را با پایتون طراحی می‌کند که عبارتنداز:

  • طراحی سایت فروشگاهی با پایتون
  • طراحی سایت شرکتی با پایتون
  • طراحی سایت اختصاصی با پایتون
  • طراحی سایت حرفه‌ای با پایتون
  • طراحی سایت آموزشی با پایتون
  • طراحی سایت خبری با پایتون
  • طراحی سایت شخصی با پایتون

سخن پایانی

طراحی سایت با پایتون باید در چهارچوب و قواعد استانداردی انجام شود تا نتیجه به دست آمده، تجارت و کسب‌و‌کار اینترنتی شما را با پیشرفت‌های چشمگیری همراه کند. از ویژگی‌های فوق‌العاده که پایتون به نسبت زبان‌های دیگر دارد، امکان استفاده از فریم ورک‌های گوناگون در جهت طراحی و راه‌اندازی انواع سایت‌های شرکتی، شخصی، فروشگاهی، آموزشی و … می‌باشد. مجموعه سایت با سئو آمادگی خود را در جهت آنلاین کرده تجارت شما از ابتدا تا انتها اعلام می‌کند، ما از نقطه شروع تا پایان پروسه طراحی سایت و به درآمد رسیدن شما، هموار در کنارتان هستیم.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.