طراحی سایت دو یا چند زبانه، راهکاری موثر برای تجارت بین‌المللی🤔

طراحی سایت دو یا چند زبانه، راهکاری موثر برای تجارت بین‌المللی🤔

امروزه همه افراد به این موضوع واقف هستند که راه‌اندازی سایت نقش مهمی را در تجارت و کسب‌کارها آنها ایفا می‌کند و استفاده از این بستر رونق زیادی را در فروش و بازاریابی ایجاد خواهد کرد. اما برخی از مشاغل برای اینکه بتوانند پاسخگوی نیاز مشتریان خود باشند، باید اقدام به طراحی سایت دو یا چند زبانه کنند تا با استفاده از این طریق تمامی پتانسیل خود را در بازارهای بزرگ به کار گیرند.

 در تمامی کسب کارها و مشاغل، بازاریابی نقش مهم و اساسی را ایفا می‌کند زیرا زمانی که قرار است سود بیشتر و مشتریان زیادتری را جذب کنید باید یک استراتژی هدفمند را در کسب کار و تجارتی که دارید پیاده سازی کنید. برای اینکه بتوانید در حوزه فعالیتی که دارید پله‌های موفقیت را یک به یک بردارید، باید از یک بازاریابی مفید و هدفمند در کسب کارتان استفاده کنید.

شیوه‌ی بازاریابی را باید برای هر شغل و کسب کاری متفاوت دانست ولی یک سری اصول قواعد در آن وجود دارد که برای تمامی کسب کارها یکی است و این اصول یکسان همان راه‌اندازی و ساخت سایت است.‌ در بازاریابی استراتژیی برای اینکه بتوانید سهم بیشتر از بازار و تجارت را در دست بگیرید باید برای خودتان یک وب سایت راه اندازی کنید. ما در این مقاله قصد داریم تا به برسی طراحی سایت دو یا چند زبانه بپردازیم، پس برای درک این موضوع تا انتها با ما همراه باشید.

اهمیت طراحی سایت دو یا چند زبانه

تعداد کسانی که در اینترنت و به صورت آنلاین فعالیت‌های گوناگونی را انجام می‌دهند روز به روز در حال زیاد شدن هستند، با توجه به این موضوع شما می‌توانید این افراد را به وب‌سایت خودتان دعوت کنید و از آنها مشتریان بالقوه‌ای بسازید.

بعضی از تجارت‌ها معطوف به یک موقعیت مکانی خاص نیستند و تمایل ندارند که محدود به داخل یک شهر یا کشور باشند، بنابراین تمایل دارند تا به بازار جهانی راه یافته و در این فضای نامحدود و پایان ناپذیر به تجارت و کسب در آمد بپردازند. ولی برای وارد شدن به این بازار بزرگ باید دنبال یک راه حل بود، این کار تنها با راه‌اندازی وب‌سایت محقق نخواهد شد.

یکی از استراتژی‌هایی که شرکت‌ها، سازمان‌ها و کسب کارهای کوچک و بزرگ می‌توانند با استفاده از آن وارد تجارت بین‌اللملی و جهانی شوند،طراحی سایت دو یا چند زبانه است. زمانی که قرار است وب‌سایت شما در عرصه‌های بین‌المللی فعالیت داشته باشد باید با زبان‌های گوناگونی به افراد نمایش داده شود، در واقع یک وب‌سایت اگر قرار باشد تا در بازار جهانی نمایش داده شود باید علی‌رغم زبان کشور مبداء، به صورت زبان انگلیسی نیز برای کاربران نمایش داده شود.

در طراحی سایت دو یا چند زبانه باید چه مواردی رعایت شود

در ادامه به برسی مواردی که باید در زمان طراحی سایت دو یا چند زبانه باید به آنها توجه کرد می‌پردازیم:

۱_ استفاده کردن از subdomain

استفاده کردن از ساب دامین از روشهایی است که می‌توان آن را در طراحی سایت دو یا چند زبانه استفاده کرد، در روشی دیگر که مرسوم‌تر است می‌توانید بر روی قالب اصلی سایت هر زبان مورد نظری را که دوست دارید اضافه کنید.

۲_ استفاده کردن از زبان‌های بین‌المللی

دقت کنید که با توجه به نوع و حوزه فعالیت سایت، زبانی را انتخاب کنید که مناسب آن باشد. مثلا از زبان‌های انگلیسی، عربی، روسی اسپانیایی، فرانسوی، ژاپنی و چینی در وب‌سایت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

۳_ استفاده کردن از ترجمه‌های مناسب در سایت

شما وقتی که یک محتوا را در سایت چند زبانه قرار می‌دهید با توجه به اینکه بازدیدکنندگان شما از دیگر کشورها هستن باید محتوای مورد نظر را نیز به زبان‌های دیگر ترجمه کنید.

یکی دیگر از روش‌هایی که در طراحی سایت دو یا چند زبانه برای ترجمه کردن محتوای از آن استفاده می‌کنند، استفاده کردن از وب‌سایت‌های ترجمه آنلاین است. این روش درست و مناسبی برای این کار نیست و ما آن را توصیه نمی‌کنیم، زیرا این گونه سایت‌ها از زبان‌های دستوری یکسانی برای ترجمه محتوا استفاده می‌کنند که باعث به وجود آمدن اشکالات دستوری در محتوا و مطلب مورد نظر خواهد شد، برای اینکه یک محتوا را بتوانید به صورت درستی ترجمه کنید باید از مترجم استفاده کنید.

۴_ چگونگی قرار گرفتن زبان‌ها در وب‌سایت

دقت کنید که محل قرار گیری زبان‌های وب‌سایت باید در دید کاربران باشد تا در مواقعی که قصد دارند زبان مورد نظر خودشان را انتخاب کنند با مشکل مواجعه نشوند. زمانی که قرار است زبان مورد نظر را درج کنید باید آن را به همان نام قرار دهید، به عنوان مثال از زبان Persian به عنوان زبان فارسی استفاده نکنید و همان زبان را در سایت قرار دهید.

یک مسئله دیگر که در طراحی سایت دو یا چند زبانه باید به آن توجه داشته باشید، چپ چین و راست چین بودن محتواها می‌باشد، زیرا در زبان‌های فارسی روش نوشتاری از راست به چپ است و روش نوشتاری در زبان انگلیسی از چپ به راست است و در زمان طراحی کردن قالب وب‌سایت باید به این موضوعات توجه داشته باشید.

۵_ استفاده از متاتگ‌ها

برای اینکه موتورهای جستجو را متوجه کنید تا دیگر محتواهای داخل صفحات سایت شما که از زبان دیگری درست شده است را به خوبی شناسایی کنند، باید از متاتگ‌ها برای این کار استفاده کنید. شما زمانی که از متاتگ‌ها در سایتتان استفاده می‌کنید به موتورهای جستجو اعلام می‌کنید تا زبان‌های دیگر سایت را بشناسند.

۶_ لینک کردن

شما می‌توانید برای اینکه یک وب‌سایت کاربر پسند را در اختیار داشته باشید، در صفحاتی که برای قرار دادن زبان‌های مختلف طراحی کرده‌اید از لینک‌های دیگر زبان‌ها استفاده کنید. این کار می‌تواند سایت شما را در مسیر چند زبانه شدن هدایت کند.

۷_ ترکیب نکردن زبان‌ها با یکدیگر

زمانی که اقدام به طراحی سایت دو یا چند زبانه برای کسب کار و تجارتتان می‌کنید توجه داشته باشید زبان‌هایی را که در هر صفحه از وب‌سایت استفاده می‌کنید باید یکتا باشد، مثلا اگر شما زبان فرانسوی را برای بازدید از وب‌سایت انتخاب کرده‌اید، از به کار بردن هیچ گونه کلمه فارسی در این صفحه باید خوداری کنید.

۸_ تغییر دادن خودکار زبان

وب‌سایت‌هایی وجود دارند که به محض عوض کردن زبان سایت، IP کاربر نیز تغییر خواهد کرد و این موضوع به یک نگرانی برای مدیران آن تبدیل خواهد شد، عده‌ای از کاربران این کار را دوست ندارند و تمایل دارند که اگر خودشان لازم دیدند زبان سایت را عوض کنند. باید انتخاب زبان سایت را برعهده کاربران گذاشت و هر زمانی که نیاز داشته باشد بتواند به راحتی زبان سایت را تغییر دهد.

سخن پایانی

طراحی سایت دو یا چند زبانه می‌تواند تجارت بین‌المللی شما را با تغییرات مثبتی همراه کند و تمامی افراد با هر زبان و ملیتی می‌توانند در وب‌سایت شما عضو شده، کارهای خود را انجام داده و نیازهایشان را برطرف سازند.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.