- مقالات دیجیتال مارکتینگ
- مارکام منیجر (Marcom Manager) چیست؟
مارکام منیجر (Marcom Manager) چیست؟
مارکام منیجر (Marcom Manager) به افرادی گفته میشود که در فروش و بازارایابی به شرکتها، سازمانها و کسبوکارهایی که در زمینه ارائه محصول و خدمات فعالیت دارند، کمک میکند. در واقع کار این افراد به گونه است که با برنامه ریزی درست در یک حوزه، بستری را فراهم میکنند تا مشتریان زیادی به سمت خدمات و کالای مد نظر جذب شوند.
با توجه به اینکه شرکتها و سازمانها دوست دارند در میان مشتریان و کاربران دیده شوند و هنر نمایی کنند، رقابتی که امروزه در میان آنها وجود دارد بسیار داغ است. تمامی شرکتها و سازمانها به افرادی نیاز دارند تا بتوانند در بازار هدف خود یکه تازی کرده و از دیگر رقبایشان عقب نمانند. مارکام منیجر به کسانی گفته میشود که به این شرکتها کمک میکنند تا فروش و بازاریابی خوبی را تجربه کنند.
مدیران ارتباطات و بازاریابی نه تنها مغز متفکر و متحرکی محسوب میشوند بلکه این افراد با توانایی بالایی که دارند همواره در حال رشد و بهبود مجموعه هستند تا با بالا بردن هوش تجاری شرکت، نام و برند آن را به صورت همیشگی بر سر زبانها بیندازند و آن را جاودانه کنند.
در حوزه طراحی و راهاندازی وبسایت نیز مارکام منیجرهایی وجود دارند که راهنمای مسیر شما خواهند بود. در واقع اگر شما قصد ساخت سایت را برای گشترش تجارت خودتان داشته باشید ما به شما کمک میکنیم تا با فعالیت منظم و اصولی در وبسایت، رشد قابل توجهی در حوزه کاری خود داشته باشید. برای کسب اطلاعات تکمیلی در این زمینه تنها کافیست با کارشناسان ما تماس حاصل کنید.
فهرست مطالب
Toggleمارکام منیجر در رهبری استراتژی بازاریابی چه نقشی دارد
از مهمترین ویژگیهایی که در شاخه مارکام منیجر باید آن را خوب فرا گیرید، این است که زبان گفتاری و مهارت اجتماعی بالایی را در برقرار ارتباط با مشتری داشته باشید. داشتن تجربه و توان لازم در تبلیغات و بازاریابی میتواند کمک شایانی در رهبری استراتژی بازاریابی به شما بکند.
برای اینکه بتوانید صاحبان برند و تولید کنندگان را از لحاظ مالی به خوبی توجیه کنید تا آنها با اعتماد به شما راه خود را پیش بگیرند، باید با علم حسابداری به خوبی آشنا باشید و این علم را برای پیشبرد اهداف و کارهای پیش روی که دارید یاد گرفته و به خوبی استراتژیهای بازاریابی را رهبری کنید.
7 وظیفه مهمی که مارکام منیجر برعهده دارد
- بررسی دقیق و تحقیقات اصولی ترفندها و راهکارهایی که در افزایش فروش و بازاریابی اهمیت دارند.
- درست کردن برنامههایی برای اینکه بتواند توسط این برنامهها سهم بیشتری را از بازار به دست آورد.
- گسترش و توسعه در استراتژیهای بودجه بندی و قیمت گذاری.
- مدیر ارتباطات و بازاریاب باید گزارشهای بازاریابی را برای سهامداران لیست کند.
- نظارت بر روی تجزیه و تحلیلهایی که از ارزیابی بازار به دست می آیند.
- مارکام منیجر باید با سهامداران و مدیران مجموعه و سازمان به صورت دقیقی هماهنگ باشد.
- ایجاد همکاری با تیمهای بازاریابی، حقوقی و مدیریتی که در سازمان و مجموعه قرار دارد.
چشم انداز آینده کاری مارکام منیجر
با وجود اینکه مارکام منیجر یکی از شاخههای مارکتینگ محسوب میشود، باید گفت که آینده روشنی را برای این حرفهی جذاب و مفید میتوان در نظر گرفت.
با توجه به اینکه فعالیت در حوزه مارکتینگ را میتوانید به صورت تجربی و با استمرار یاد بگیرید، باید گفت که فعالیت در شاخه مارکام منیجر نیز به همین شکل است و کسانی که به این حوزه علاقهمند هستند حتما نیازی نیست که به دانشگاه رفته و در فلان رشته به تحصیل بپردازند. علاقهمندان میتوانند با قرار دادن زمان و کارکردن مستمر در حوزه Marcom Manager به فعالیت مشغول شوند.
سخن پایانی
مارکام منیجرها افراد با استعداد و فعالی هستند که به شما کمک میکنند تا با در اختیار داشتن راههای تبلیغاتی در بازاریابی دیجیتال، بهترین و موثرترین کمپینهای تبلیغاتی را اجرا کرده و به واسطه این عمل، درصد زیادی از مشتریان را به خودتان اختصاص دهید.
این افراد را باید مدیران ارتباط در بازاریابی دانست زیرا هم در صرف هزینه و تبلیغاتی که انجام میدهند صرفه جویی میکنند و هم محصولات مد نظر را به خوبی تبلیغ و بازاریابی خواهند کرد. برای اینکه بتوانید یک مارکام منیجر توانمند و قوی باشید باید دارای سابقه فعالیت در بازاریابی و تبلیغات باشید و با تجربه کاری در این زمینه، توانایی جذب مشتری را برای کارفرما و شرکت مد نظر خواهید داشت.