- مقالات طراحی سایت
- مسیر طراحی سایت، آشنایی با 7 مرحله برای ITMEN شدن
مسیر طراحی سایت، آشنایی با 7 مرحله برای ITMEN شدن

مسیر طراحی سایت به تمامی مهارتها و فنونی گفته میشود که یک فرد باید فراگیرد تا بتواند با کمک آنها اقدام به راهاندازی ساخت سایتهای اینترنتی کند. برای تمامی افراد در هر جامه، انتخاب شغل یکی از مهمترین تصمیماتی است که در طول زندگی گرفته میشود زیرا برای ما مهم خواهد بود که با توجه به شخصیت و خصوصیاتی که داریم چه نوع شغلی را بر گزینیم. زمانی که شما شغل مورد علاقه خود را به دست آورید با شوق و ذوق زیادی کارهایی که در حیطه کاریتان است را انجام خواهید داد و موجب افزایش توانمندی و بلوغ فکری در شما خواهد شد.
شغلی که ما انتخاب میکنیم باید هم امنیت داشته باشد و هم امکان ارتقاء در آن فراهم باشد تا به واسطهی آن بتوانیم هزینههای زندگیمان را از این طریق برطرف سازیم. در این مقاله میخواهیم به تمامی مواردی که از شما یک متخصص وبسایت میسازد اشاره کنیم، در واقع مسیر طراحی سایت را به شما معرفی میکنیم تا شما با رعایت کردن و اجرایی کردن این موارد به یک طراح سایت حرفهای و کاربلد تبدیل شوید.
فهرست مطالب
Toggleمراحل که در مسیر طراحی سایت باید طی کرد
وقت آن رسیده تا شما را به شکل سادهای با مسیر طراحی سایت آشنا سازیم تا دیگر هیچ گونه ابهامی در این رابطه نداشته باشید:
۱_ یادگیری اصول پایه طراحی سایت
زمانی که شما قصد دارید یک علم جدید را بیاموزید نیاز خواهید داشت تا اصول پایه و ابتدایی آن را یاد بگیرید. در قدم اول باید اطلاحات و مفاهیم طراحی وب را به خوبی فرا گیرید تا بتوانید درک درستی را از حرفهی طراحی سایت به دست آورید .
۲_ یاد گرفتن قوانین پایه سئو
شاید شما فکر کنید به دلیل اینکه یک طراح وبسایت هستید دیگر نیازی به یادگیری سئو سایت ندارید و این کار را کسانی انجام میدهند که کار وبلاگ نویس و تولید محتوا را برعهد دارند. در واقع بخش بزرگی از سئوی یک سایت را محتوای آن بر عهد دارد اما کدنویسی و برنامهنویسی نیز در سئوی سایت نقش موثری دارند و شما به عنوان یک وبمستر باید به این موضوع توجه داشته باشید.
۳_ طراح سایت باید مهارتهای مورد نیاز را فرا گیرد
زمانی که قرار است به عنوان یک طراح وب فعالیت داشته باشید باید مهارتهایی را فرا گیرید تا بتوانید طراحی و راهاندازی وبسایت و وبلاگ را به خوبی انجام دهید، مهارتهای مهمی که شما برای طراحی سایت باید فراگیرید عبارتند از:
- یاد گرفتن زبان برنامهنویسی PHP که یک زبان سمت سرور است
- تنظیم کردن ظاهر صفحه توسط زبانهای نشانهگذاری html,css
- مدیریت کردن پایگاه داده توسط SqL
- قرار دادن محتواههای پویا در وبسایت توسط JAVASCRIPT
- طراح وبسایت باید توانایی این را داشته باشد وبسایتی را که راه اندازی میکند به صورت ریسپانسیو طراحی کند
- طراحوب باید بتواند اسکریپهای آسان را درجاوااسکریپ ایجاد کند
۴_ بالا بردن مهارتهای ارتباطی
شما باید مهارتهای ارتباطی خوتان را ارتقاء دهید تا بتوانید به بهترین شکل ممکن کارهایی را که در زمینه طراحی وبسایت انجام میدهید را به مشتری ارائه دهید، این مهارتها از مهمترین کارهایی است که در مسیر طراحی سایت به آن نیاز دارید. میتوانید با ارتباط منظمی و متداولی که با کاربران و مشتریانتان برقرار میکنید تاملهای مفید و اثربخشی را با آنها برقرار کنید.
۵_ حظور پرنگ در گردهمایی و کنفرانسهای طراحی سایت
یکی از اصول مهم در یادگیری (آموزش از بهترینها) است. شما میتوانید به عنوان یک وبمستر فعال در همایشهای گوناگون شرکت کنید و از سخنانی که استادان در این تجمعها بیان میکنند بهترین استفاده را ببرید و دانش خود را در زمینه طراحی سایت همواره بالا ببرید، دقت داشته باشید که شرکت در این جلسات از ملزوماتی است که در مسیر طراحی سایت به آن نیاز دارید.
۶_ تمرین ، پشتکار، یادگیری
با توجه به اینکه روشهای طراحی وبسایت هر روزه شاهد تغییر و تحول اساسی است، باید برای بالا بردن دانش و علم خود از 3 اصل تمرین، پشتکار و یادگیری استفاه کنید تا بتوانید همواره در حوزهی طراحی وبسایت به روز و پویا باشید، به یاد داشته باشید که اگر شما این 3 اصل را فراموش کنید طولی نخواهد کشید که از رده خارج میشوید. پس باید همواده با در نظر گرفتن این اصول به کارتان ادامه دهید.
۷_ داشتن نمونه کارهای ارزشمند
زمانی که شما به عنوان یک طراح سایت برای استخدام به شرکتی میروید و یا برای شخصی قرار است وبسایتی را طراحی کنید، باید نمونه کارهای خوب و مناسبی داشته باشید تا به آنها ارائه دهید، مثلا کسی که میخواهد شما را در شرکتش استخدام کند باید نمونه کارهای قبلی شما را ببیند تا با خیال راحتی کارهای طراحی را در اختیار شما قرار دهد و یا زمانی که یک مشتری میخواهد شما برای او یک سایت راهاندازی کنید باید یک تصور و آیندنگری از کسبکارش داشته باشید تا وقتی به او نمونه کارهایتان را نشان میدهید خیالش را بابت موفقیت آمیز بودن پروژه پیش رو راحت کنید.
آشنایی با ابزار و مهارتهای مناسب طراحی سایت
در تمامی حرفهها تسلط داشتن به ابزار ضروری که در آن حوزه وجود دارد برای کسانی که میخواهند در آن حرفه فعالیت داشته باشند امری مهم تلقی میشود. اگر شما میخواهید به یک طراح سایت حرفهای تبدیل شوید باید به مهارتهای مهمی که در این حوزه وجود دارد تسلط کافی داشته باشید، این مهارتها عبارتند از:
مهارت کد نویسی: کسی که قرار است شغل طراحی سایت را بر گزیند، باید به علم کدنویسی تسلط کافی داشته باشد و فیراگیری این علم در مسیر طراحی سایت لازم است و از مهارتهای مهمی است که باید در مسیر طراحی سایت فرا گرفت.
مهارت طراحی گرافیکی: شخصی که در زمینه راهاندازی و ساخت سایت فعالیت دارد باید بتواند با نرمافزارهای گرافیکی کار کند زیرا طرحان وبسایت برای طراحی پروژه و انجام کارهایشان نیاز به طراحی گرافیکی خواهند داشت.
آشنایی با وردپرس: با توجه به اینکه حدود 33 درصد از وبسایتهای دنیا با cms وردپرس طراحی و راهاندازی شدهاند، برای یک طراح وب ضروری است تا کار کردن با وردپرس را بلد باشد و با تسلط بر روی این cms میتوانید بازار بزرگ و ارزشمندی را در اختیار گیرید. کار کردن با این سیستم مدیریت محتوا از دیگر مهارتها در مسیر طراحی سایت قلمداد میشود.
سخن پایانی
تصور اینکه روزی یک طراح وبسایت شوید برای خیلی از افراد امری سخت و طاقت فرساست قلمداد میشود که گاها عدهای از افراد آن را غیر ممکن میخوانند. شما نیاز به آموزش و تلاش مستمر خواهید داشت زیرا بسیاری از مهارتهایی که ما در این مقاله به آنها پرداختیم را نمیتوان به سرعت و با خواندن چند مقاله کسب کرد.
مهمترین عاملی که در مسیر طراحی سایت باید به آن توجه کنید شور شوق و علاقه به این حوزه است. زمانی که شما با ذوق و اشتیاقی بی بدیل قدم به یادگیری دانش طراحی سایت بگذاریذ، تمامی چالشها و مشکلات پیش رو را امری مثبت میپندارید و با گذراندن این دوره قطعا روزی خود را در لباس یک طراح وبسایت حرفهای و ذبده خواهید دید. اگر هر گونه سوالی در این رابطه دارید که با خواندن این مقاله هنوز برای شما مبهم است، میتوانید با کارشناسان ما در مجموعهی سایت با سئو در میان بگذارید تا به بهترین شکل ممکن شما را همراهی کنند.