دلایل کند شدن سرعت سایت، 7 دلیل مهم

دلایل کند شدن سرعت سایت، 7 دلیل مهم

تصور کنید که یک کاربر وارد وب‌سایت شما شده است و دوست دارد که به بهترین شکل به نیازهایش پاسخ داده شود، بعد از دیدن از چند صفحه از سایت متوجه می‌شود که سرعت سایت کند است و مطالب مورد نظرش با سرعت کمی لود می‌شوند، این عامل باعث می‌شود تا کاربر به سرعت اقدام به ترک وب‌سایت شما کند، به راستی دلایل کند شدن سرعت سایت چیست؟

از مهم‌ترین دلایلی که کاربران در چنین مواقعی اقدام به ترک سایت مورد نظر می‌کنند پایین بودن سرعت سایت است. بالا بودن سرعت لودینگ یکی از مواردی است که در سئو سایت نقش زیادی را ایفا می‌کند، در واقع برای کاربرانی که از تجارت و کسب‌کاری اینترنتی شما بازدید می‌کنند این نکته اهمیت زیادی دارد که سرعت سایت از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد.

زمانی که تمامی صفحات، محتوا و مقالات یک وب‌سایت در مدت زمان کمی برای کاربران لود شود احساس رضایت را در آنها به وجود خواهد آورد و موتورهای جستجوی گوگل با درک این موضوع سایت مورد نظر را در نتایج بالای جستجو به کاربران زیادی نمایش خواهند داد.

دلایل کند شدن سرعت سایت چه اهمیتی دارد

 امروزه در دنیای وب، وبمستران و طراحان وب‌سایت به اهمیت و ضرورت سرعت بارگزاری بیشترین توجه را دارند و به این نکته آگاهند که علی‌رغم داشتن یک سایت خوب و بهینه باید سرعت لود آن نیز بالا باشد تا کاربرانی که به سایت وارد می‌شوند رضایت بالایی از این موضوع داشته باشند. یک چالش بزرگ و مهمی که مدیران وب‌سایت‌ها با آن مواجعه می‌شوند دلایل کند شدن سرعت سایت است.

نکته که باید به آن اشاره کرد این است که خیلی از این افراد نمی‌دانند که چرا سرعت لود وب‌سایتشان کم شده و چرا مدت زمان زیادی طول می‌کشد تا مطالب مورد نظر آنها برای کاربران لود شود. دلیل اینکه یک وب‌سایت در برخی مواقع با سرعت خوبی مطالب را لود می‌کند ولی در اوقاتی دیگر با سرعت کمی این کار را انجام می‌دهد چیست؟ در این مقاله به دلایل کند شدن سرعت سایت خواهیم پرداخت پس برای فهمیدن دلایل اصلی کند شدن سرعت لودینگ تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.

مهم‌ترین دلایل کند شدن سرعت سایت

دلایل کند شدن سرعت سایت به موارد زیادی ربط دارد که هر کدام نقش مهمی را در این پروسه ایفا می‌کنند، ولی به صورت کلی مهم‌ترین دلایل کم شدن سرعت لودینگ شامل:

۱_ نوع برنامه نویسی سایت

یکی از مهم‌ترین دلایل کند شدن سرعت سایت نوع کد‌نویسی آن است. زمانی که شما از استفاده کدها در وب‌سایت زیاده روی کنید و از کدهای بهینه استفاده نکنید با کاهش چشمگیر سرعت سایت مواجعه خواهید شد که می‌بایستی در زمان طراحی و راه‌اندازی سایت به این موارد توجه داشته باشید. استفاده کردن از صفحه سازها و قالب‌های آماده از موارد مهمی هستد که می‌توانند بر روی سرعت لودینگ وب‌سایت شما تاثیرات زیادی را بگذارند.

۲_ تعداد ارسال و درخواست‌های بالا در سایت

تمامی المان‌های موجود در سایت شما برای لود شدن باید به سرور درخواست ارسال کنند، با توجه به حجم موجود در هر المان تعداد المان‌های موجود نیز از اهمیت بالایی برخوردار هستند. مثلا اگر شما قصد داشته باشید 10 عکس را در پشت سر هم در وب‌سایت بارگذاری کنید، 10 درخواست جدا جدا به سرور شما ارسال خواهد شد که می‌تواند بر روی کند شدن سرعت لود تاثیرگذار باشد.

۳_ میزبانی ضعیف وب‌سایت

از دیگر دلایل کند شدن سرعت سایت ناکافی بودن و ضعف منابعی است که در هاست سایت شما وجود دارد. به دلیل اینکه تعداد زیادی از سایت‌ها توسط هاست اشتراکی میزبانی می‌شوند، با توجه به شلوغی و تراکمی که در این نوع از هاست‌ها وجود دارد مشکلاتی نیز به همراه دارد.

درست است که هاست‌های اشتراکی با توجه به هزینه کمی که دارند برای برخی از سایت مناسب هستند، اما اگر قصد دارید از این نوع هاست‌ها استفاده کنید بهتر است از یک هاست با کیفیت و خلوت استفاده کرده و از یک شرکت هاستینگ مناسب اقدام به تهیه آن کنید.

۴_ استفاده از تصاویر بهینه‌سازی نشده

به یاد داشته باشید که تصاویر در بخش‌های زیاد از وب‌سایت استفاده می‌شوند و با توجه به حجم بالایی که دارند از بسیاری از قسمت‌های دیگر مانند متن‌ها فضای بیشتری را در حافظه سایت ما اشغال می‌کنند. اگر می‌خواهید تصاویر سرعت سایت شما را کاهش ندهد باید قبل از آپلود کردن آنها را در سایز و فرمت مناسبی بهینه کرده و بعد از آنها در وب‌سایت استفاده کنید.

۵_ موقعیت سرور

سرور شما باید در موقعیت جغرافیایی مناسبی قرار داشته باشد و باید به محلی که اکثریت بازدید کنندگان شما در آنجا قرار دارند نزدیک باشد. زمانی که فاصله جغرافیایی شما با بازدید کنندگانتان کمتر باشد مدت زمان ارسال درخواست و دریافت پاسخ‌ها کمتر خواهد بود که موجب می‌شود وب‌سایت شما با سرعت لود کمی مواجعه نشود. استفاده از هاست‌های داخلی

۶_ استفاده کردن از ریدایرکت‌های غیر ضروری در وب سایت

وقتی که ریدایرکت‌های زیاد و نامناسبی در سایت وجود داشته باشد و کاربران مدت زمان زیادی را باید برای لود شدن صفحات وب‌سایت سپری کنند این عامل برای کاربران اصلا خوشایند نخواهد بود. این عامل از دیگر دلایل کند شدن سرعت سایت محسوب می‌شود. تمامی ریدایرکت‌های غیر ضروری وب‌سایتتان را حذف کنید.

۷_ استفاده کردن پلاگین‌های مختلف در وب‌سایت

دقت داشته باشد که میزان پلاگین‌های موجود در وب‌سایت خود را کاهش دهید زیرا اگر تعداد آنها زیاد باشد به دلیل اینکه هر کدام از پلاگین‌های نصب شده در سایت یک درخواست را به سرور ارسال می‌کنند و هر کدام از آنها از استایل‌های گوناگونی تشکیل شده‌اند، سرعت بارگذاری و لود را در وب‌سایت شما کاهش خواهند داد.

زمانی که یک وب‌سایت از سرعت بالایی برخوردار باشد شاهد چه اتفاقاتی خواهیم بود

  • بالا رفتن ترافیک سایت
  •  کاربران و مخاطبان وب‌سایت شما را به آشنایانشان پیشنهاد می‌دهند و سایت شما با ترافیک بالاتری مواجعه خواهد شد
  • رضایت‌مندی کاربران و مشتریان از خدمات رسانی سایت
  • فروش بیشتر محصولات و خدمات
  • موتورهای جستجوی گوگل زمانی که حس کنند وب‌سایت شما از سرعت بالایی برخوردار است، جایگاه و رتبه وب‌سایت شما را ارتقاء خواهند داد و سایت شما را در نتایج جستجوی بالا نمایش می‌دهند.

سخن پایانی

با توجه به مواردی که در این مقاله به آنها اشاره شد می‌توانید از این روش‌ها در بالا بردن سرعت لودینگ سایت خودتان استفاده کنید تا تاثیرات مهم و با ارزشی را بر روی سایتتان شاهد باشید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.