مهمترین نکات در نوشتن وبلاگ | آشنایی با 10 راهکار مهم و کاربردی

مهمترین نکات در نوشتن وبلاگ | آشنایی با 10 راهکار مهم و کاربردی

مهمترین نکات در نوشتن وبلاگ برای آن دسته از افرادی که در این حوزه فعالیت دارند از اهمیت زیادی برخوردار است. برای اینکه بتوانید یک وبلاگ خوب و اثر بخش را بنویسید نیاز خواهید داشت تا مهارت‌های لازم در این زمینه فراگیرید و با انتخاب کردن تیترها مناسب می‌توانید یک وبلاگ خوب و موثربنویسید، با این کار کمک خواهید کرد تا مخاطبان منظور و مفهوم اصلی که در یک پست وجود دارد را با خواندن وبلاگ به دست آورند.

زمانی که یک مخاطب به درستی محتوای موجود در یک پست را دریابد، اشتیاق زیادی در او به وجود خواهد آمد تا آن مطلب موجود در وبلاگ را با دیگران به اشتراگ بگذارد تا آنها نیز از خواندن آن لذت ببرند، این عامل سبب خواهد شد تا محتوای شما را افراد زیادتری مشاهده کنند و رتبه و جایگاه وب‌سایت شما در گوگل بالا خواهد رفت. پس باید برای اینگه رتبه وب‌سایت خودتان را در گوگل بالا ببرید مهمترین نکات در نوشتن وبلاگ را به صورت درست و دقیقی در زمان وبلاگ نویسی به خوبی رعایت کنید.

اهمیت نوشتن وبلاگ جذاب

عده‌ای از افراد این اعتقاد را دارند که نوشتن وبلاگ برای استفاده و خواندن مخاطبان و نوشتن وبلاگ برای بهبود و ارتقاء در سئو دو کار مختلف است، در صورتی که این فرضیه اشتباه است. وقتی که شما قرار است یک پست جذاب بر اساس اصول سئو برای مخاطبانتان بنویسید باید از کلماتی استفاده کنید که از طریق جستجوی این کلمات در گوگل توسط کاربران جستجو شوید.

باید به درستی و در جایگاه مناسب از این کلمات استفاده کنید و اگر شما استفاده نا مناسب و نادرست از این کلمات داشته باشید پست شما به درستی خوانده نخواهد شد و می‌تواند اثرات مخرب و منفی را بر روی سئو سایت به جا بگذارد. ما در این مقاله قصد داریم تا شما را با مهمترین نکات در نوشتن وبلاگ آشنا کنیم تا بتوانید با بهره گرفتن از این روش‌های پست‌های وبلاگ مفید و جذابی را بنویسید تا مخاطبان و کاربران شما از خواندن آن لذت ببرند.

برسی مهمترین نکات در نوشتن وبلاگ که باید رعایت کرد

در واقع مهمترین نکات در نوشتن وبلاگ به مجموعه اصول و قواعد استانداردی گفته می‌شود که باعث می‌شود تا شما محتوا و مطالب جذابی را در وبلاگ سایتتان قرار دهید، این دستورالعمل‌ها شامل:

۱_ استفاده کردن از عناوین

زمانی که شما از عناوین در پست‌هایتان استفاده می‌کنید سبب می‌شود تا ساختار صفحه شکل گیرد و از آن در وبلاگ استفاده کنید. با توجه به اینکه تیترهای محتوا بر روی سئو تاثیرات مثبتی را ایجاد می‌کنند برای خواند شدن وبلاگ نیز موثر هستند. اگر قصد دارید تا کاربران و مخاطبان شما به راحتی پیام وبلاگ شما را متوجه شوند با استفاده از زیر تیترها مرور کردن و خواندن متن را برای کاربران راحتر کنید.

۲_ لینک دادن به پست‌های قبلی

وقتی که شما قبلا مطالبی با موضوعات مشابه را در سایت نوشته‌ و این مطالب را منتشر کرده‌اید، باید در میان متن محتوای وبلاگ نیز به آن لینک دهید زیرا این کار سبب خواهد شد تا گوگل بفهمد که شما داری صلاحیت و دانش کافی هستید و رتبه و جایگاه وب‌سایت شما ارتقاء خواهد یافت، همچنین کاربران شما با دیدن این لینک‌ها در وبلاگ ترقیب خواهند شد تا سری به آن متن مورد نظر بزنند و آنها را مطالعه کنند.

۳_ قبل از اینکه وبلاگ بنویسید فکر کنید

شما باید بدانید که درون متن وبلاگ چه چیزی را به کاربران و مخاطبان انتقال دهید و این افراد چه هدفی را دنبال می‌کنند. باید بدانید که کاربران بعد از خواندن پست وبلاگ شما باید چه کاری را انجام دهند تا بتوانند شما را به هدفی که دارید نزدیک کنند، این موضوع را باید یکی از مهمترین نکات در نوشتن وبلاگ به شمار آرود.

۴_ استفاده کردن از کلمات نشان‌دار

در واقع کلمات نشان‌دار به کلماتی گفته می‌شود که مخاطبان شما می‌تواند با استفاده از این گونه کلمات محتوای شما را شناسایی کرده و ایده اصلی را که در محتوا و متن وبلاگ وجود دارد به دست آورند. به عنوان مثال شما اگر یک محصول را برای فروش در سایت خوتان قرار دهید، برای اینکه افراد آن را خریداری کنند سه دلیل اصلی وجود دارد (دلیل یک، دلیل دوم و دلیل سوم). کلماتی مانند در واقع، مطمئنا و با این حال نیز جزوه گروه کلمات نشانه دار محسوب می‌شوند.

۵_ ایجاد کردن یک ساختار مناسب و مفید برای پست‌های وبلاگ

زمانی که می‌خواهید محتوای مناسبی را در سایت خوتان قرار دهید، باید این پست شامل مواردی باشد که عبارتند از:

1- مقدمه (برای معرفی کردن موضوعی است).

2- بدنه اصلی (برای نوشتن متن اصلی است).

3- نتیجه گیری (که در این بخش نتیجه نهایی مشخص خواهد شد). باید تمامی محتوایی را که در این متن‌ها قرار می‌دهید مکتوب شده باشد.

۶_ بهینه کردن طول پست‌های

با توجه به اینکه گوگل دوس دارد مقالات سایت بالای 300 کلمه باشند، شما نیز برای نوشتن پست وبلاگ باید از مقالاتی استفاده کنید که تعداد کلمات آنها بالای 300 کلمه باشد، زمانی که پست شما حدود 1000 کلمه باشد از نظر گوگل عالی خواهد بود. تعداد کلمات کلیدی که در سایت قرار می‌گیرد باید حدود 1 یا 2 درصد کل متن وبلاگ شما باشد، مثلا اگر شما یک مقاله 1000 کلمه دارید باید 10 تا 20 بار کلمه کلیدی مورد نظر را در آن تکرار کنید.

۷_ استفاده کردن از افزورنه رنک‌مس (RANK MAS) در وبلاگ

استفاده کردن از رنک‌مس به عنوان ابزار آنالیز محتوا برای نوشتن یک پست کمک زیادی را به شما خواهد کرد، در واقع این ابزار یکی دیگر از مهمترین نکات در نوشتن وبلاگ به شمار می‌رود. شما می‌توانید برای نوشتن پست از کلمات کلید استفاده کنید زیرا کلمات کلیدی مهم‌ترین دلیل است برای اینکه کاربران متن شما را دنبال کنند.

۸_ پاراگراف‌بندی صحیح متن

تمامی افراد برای نوشته‌ها و متن‌هایی که در سایت خوشان قرار می‌دهند از پاراگراف استفاده می‌کنند، اما همه این افراد به درستی از پاراگراف استفاده نمی‌کنند. برای اینکه یک پاراگراف جدیدی شکل گیر باید دلیل منطقی برای آن وجود داشته باشد و فقط به خاطر دیده شدن هر جمله نباید اقدام به نوشتن پاراگراف جدید کرد. هر پاراگراف باید با موضوع خودش شروع شود و خلاصه کردن ایده اصلی در پاراگراف یکی از مزیت‌های آن خواهد بود.

۹_ وبلاگ‌نویسی کردن به صورت مرتب

زمانی که شما به صورت مرتب و منظم در وبلاگ خوتان پست قرار می‌دهید این پیام را به گوگل ارسال می‌کنید که وبلاگ شما زنده و فعال است. اگر به صورت مرتبی پست در وبلاگ قرار ندهید گوگل می‌فهمد که وبلاگ شما زنده نیست و جایگاه سایت شما را نزولی خواهد کرد.

۱۰_ درخواست کردن از دیگران برای خواندن وبلاگ شما

زمانی که می‌خواهید یک پست را در وبلاگ منتشر کنید از آشنایان و دوستان خودتان بخواهید تا این محتوا را مطالعه کنند تا اگر داری ایراداتی بود قبل از انتشار آن پست در وبلاگ ایرادات احتمالی آن را برطرف سازید.

سخن پایانی

مهمترین نکات در نوشتن وبلاگ از این بابت اهمیت دارد که به شما کمک خواهد کرد تا بهترین مقالات را در وبلاگ سایتتان قرار دهید که کابرد پسند بوده و به خوبی نیاز کاربران را تامین کند، هر چقدر درصد رضایت کاربران ار وب‌سایت شما بیشتر باشد گوگل امتیاز بالاتر را به سایت شما خواهد داد و تجارت شما را در صفحات نخست نتایج جستجو به کاربران نمایش خواهد داد.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.