- مقالات طراحی سایت
- ویژوال استودیو (Visual Studio) چیست؟
ویژوال استودیو (Visual Studio) چیست؟
یکی از برنامههای قدرتمند و کاربردی که از آن برای توسعه دادن به کدها در زبان برنامهنویسی استفاده میشود، ویژوال استودیو است. Visual Studio توانسته است کار برنامهنویسان و افرادی را که در این حوزه فعالیت دارند راحت کند تا آنها بتوانند با استفاده از این برنامه وبسایتهای قوی و اپلیکیشنهای ارزشمندی را بسازند.
با توجه به اینکه با استفاده از ویژوال استودیو میتوان از بسیاری زبانهای برنامهنویسی پشتیبانی کرد، استفاده از آن هم در سرعت کدنویسی تاثیر گذار بوده و دقت و کیفیت کدها را بالا خواهد برد و هم بسیاری از نیازهای یک برنامهنویس با استفاده از Visual) Studio برطرف میشود. این برنامه توسط شرکت ماکروسافت ارائه گردید است و این شرکت به صورت مرتب ویژوال استودیو را آپدیت میکند.
Visual Studio یک محیط یکپارچه است که میتوان با استفاده از آن اپلیکیشنگها، برنامههای کاربردی کامپیوتر، ودسایتها و سرویسهای مختلف تحت وب را ساخت، که نشان دهندی کاربری زیاد این نرم افزار است. با توجه به اینکه Visual Studio از 36 زبان برنامهنویسی پشتیبانی میکند با استفاده از آن میتوان دیباگرهای کد را به خوبی پشتیبانی و ویرایش کرد. Community edition را میتوان از ابتداییترین نرمافزارهای ویژوال استودیو دانست که همگان میتوانند از آن به صورت رایگان استفاده کنند.
فهرست مطالب
Toggleتاریخچه پیدایش ویژوال استودیو
در سال 1997 بود که توسط شرکت ماکروسافت از اولین نسخه ویژوال استودیو رونمایی شد و شرکت ماکروسافت نام ویژوال استودیو 97 را برای این نسخه ابتدایی تعیین کرد که ورژن آن نیز 5.0 بود.
21 فوریه 2019 بود که شرکت ماکروسافت جدیدترین نسخه Visual Studio را معرفی کرد که از فریم پشتیبانی 4.0 تا 4.7.2 استفاده میکند. نسخه ویژوال استودیو که در سال 2019 منتشر شده است 16.0 میباشد .
نسخههای Microsoft Visual Studio
در بخش بعد به معرفی نسخههای ویژوال استودیو میپردازیم:
Professional
این نسخه از ویژوال استودیو ویرایش تجاری این برنامه است که شرکت ماکروسافت در سال 2010 اقدام به معرفی Professional کرد. XML و XSLT از ادیتهایی هستند که در پروفشنال استفاده میشوند و این ادیتها از ابزارهایی به اسم [سرور اکسپلورر، یکپارچه سازی با ماکروسافت اس کیو ال سور] تشکیل شده است. زمانی که قرار باشد از این ویرایشگر استفاده کنید در ابتدا باید از نسخه آزمایشی و رایگان آن استفاده کرد و زمانی که دروه آزمایشی آن پایان یافت، باید اقدام به تهیه نسخه پولی آن کنید.
Enterprise
Enterprise یکی دیگر از نسخههای ویژوال استودیو است که از امکانات انعطاف پذیری مناسبی برخوردار است و تیمهای بزرگ برنامهنویسی میتوانند از آن استفاده کنند. یکی از مزیتهای مهمی که در این ویرایشگر وجود دارد این است که میتوانید ابزارها و قابلیتهایی که در آن وجود دارد را شخصی سازی کنید. امکان استفاده از این محصول به صورت آزمایشی به صورت 90 روز است و بعد از پایان این دوره باید نسخه پولی آن را دریافت کنید.
Community
Community یکی از نسخههای رایگان ویژوال استودیو است که در سال 2014 معرفی شده است و امکان استفاده از آن برای همه افراد بدون پرداخت هیچ گونه هزینهای وجود دارد. زمانی که از این ویرایشگر استفاده میکنید با توجه به امکاناتی که در آن وجود دارد، میتوانید آپ خوتان را بنویسید و اگر تمایل داشته باشید آن را به اشتراک بگذارید.
سازمانها بزرگ نمیتوانند از این نسخه استفاده کنند ولی امکان استفاده آن برای شرکتهای کوچک وجود دارد. هدف اصلی که شرکت ماکروسافت این نسخه رایگان Visual Studio را منتشر کرده است این است که یک اکوسیستم برای دسترسی داشتن به زبانهای برنامهنویسی C# ،Visual Basic ،F# ،C++ ،HTML،JavaScript ،Python فراهم کند.
ویژوال استودیو چه کاربردی دارد
- در محیط ویژوال استودیو 3 سرویس وجود دارد به نامهای SVsSolution ،SVsUIShell و SVsShell که هر کدام از این سرویسها خدمات و امکاناتی را در اختیار کاربر قرار میدهند.
- از سرویس SVsUIShell برای اضافه کردن امکانات کاربری همچون تب و نوار ابزرا جدید مورد استفاده قرار میگیرد.
- SVsShell یکی دیگر از سرویسهایی است که در ویژوال استودیو وجود دارد و از آن در ثبت و پردازش VsPackage گوناگون استفاده میشود.
- سرویس دیگری که در ویژوال استودیو وجود دارد، SVsSolution است. با استفاده از این سرویس میتوان امکانات و قابلیتهای زیادی را به ویژوال استودیو افزود.
- زمانی که شما از ویرایشگر کد ویژوال استودیو استفاده میکنید، میتوانید با استفاده از بستههای VsPackage تخت عنوان(لنگوئج رویس) از زبانهای برنامهنویسی زیادی پشتیبانی کنید.
سخن پایانی
برنامهنویسان و کسانی که کارهای کدنویسی انجام میدهند نیاز دارند تا از یک ویرایشکر کد استفاده کنند تا هم از کدهای بهینهتر و بهتری برای برنامه مورد نظر استفاده کنند و هم کیفیت کار خودشان را بالا ببرند، Visual Studio یک محیط توسعه عالی و کاربردی است که برنامه نویسان میتوانند از آن در کارهای کدنویسی و برنامهنویسی خودشان استفاده کنند.