ip چیست؟

ip چیست؟

در دنیای امروزی برای پیدا کردن و خرید یک محصول یا کالا باید نام، نوع و یا خصوصیات آن محصول را بلد باشیم تا بتوانیم جنس مورد نظر خود را تهیه کنیم، زیرا تنوع و گستردگی زیادی در بین محصولات وجود دارد. برای مثال هر انسانی با توجه به سن و جنس خودش یک سری مشخصات دارد که به محض ارائه این مشخصات اطلاعات جامعی در مورد خود دریافت خواهد کرد. وقتی که شما به یک بانک می ‌روید و می‌خواهید کارهای بانکی خود را انجام دهید برای استفاده از خدمات باید کارت ملی یا شناسنامه خود را ارائه دهید تا شناسایی شوید.

کارمند بانک با توجه به شماره شناسنامه یا کد ملی شما به اطلاعات شما دسترسی خواهد داشت و در واقع شماره ملی شما یک کد شناسایی برای شما است. ip نیز همین گونه است و هر دستگاهی برای شناسایی و امکان اتصال به شبکه نیاز به یک کد شناسایی دارد که به آن آی پی گفته می‌شود.

آی پی چه اهمیتی دارد

آی پی آدرس شبکه کامپیوتری شما است که از طریق آن اینترنت می‌تواند داده‌هایی را برای شما ارسال کند. در واقع کدی است که این امکان را مهیا می‌سازد که برای شما شبکه‌ها و دسترسی به آن امکان پذیر باشد و توسط این امکان بتوانید فایل‌ها، عکس‌ها، ایمیل، ویدیوها و…را به راحتی جا به جا کرده و در دسترس خود داشته باشید.

واژه‌ی آی پی برگرفته ازکلمه‌ی انگلیسی internet Protocol Address است. ip ها برای دسترسی به دو نوع محلی و بین‌المللی نام برده می‌شوند. در آی پی محلی مهم‌ترین نکته این است که تکراری در ipها به وجود نیاید و با در نظر گرفتن یک مقدار مشخص از تکرار شدن این نوع ای پی‌ها جلوگیری می‌شود.

نکته مهم این است که آی پی‌های محلی صرفه جویی‌های زیادی را به همراه خواهد داشت اما در آی پی بین‌المللی نکته قابل توجه این است که قابلیت یکی بودن در این نوع ای پی ها وجود ندارد و تمام دلتاهای تحت حمایت وب باید در این نوع از ip ها با یکدیگر تفاوت داشته باشند‌.

چگونه می‌‌توانیم یک ip ثابت داشته باشیم

شما برای داشتن یک آی پی ثابت باید هزینه آن را پرداخت کنید و برای این کار می‌توانید با سرویس دهنده‌های اینترنت خودتان مشورت کنید و با مشاوره از آنها، درخواست ارائه آی پی ثابت خودتان را بسپارید. به یاد داشته باشید که استفاده کردن از یک ip ثابت مزیت‌هایی دارد که می‌توانید از آنها بهره ببرید اما آنها در کنار مزایا معایبی نیز به همراه دارند که مهم‌ترین آن این است که در صورتی که ip شما بلاک شود امکان دسترسی را از شما خواهد گرفت.

روش‌های تغییر در ip

برای تغییر ip دو راه وجود دارد که به آنها اشاره خواهیم کرد:

1- استفاده از روابط ثانویه

در این روش اگر قصد داشتید که آی پی خود را تغییر دهید باید از vpn که از عوامل ثانویه قلمداد می‌شود استفاده کنید.

2- قطع کردن اینترنت

شما می‌توانید با قطع کردن مودم اینترنت خودتان ip خود را تغییر دهید. توجه داشته باشید این روش برای کسانی که ip ثابت دارند امکان پذیر نیست.

انواع IP

انواع ای پی عبارتند از:

‌ ای پی ورژن ۶

به صورت ipv6 ارائه می‌شود، در این ورژن مقداری آی پی در اختیار ما قرار دارد که نیازی به تغییر ورژن نخواهیم داشت.

‌ ای پی ورژن ۴

به صورت ipv4 ارائه میشود، با توجه به گستردگی که در وب مشاهده می‌کنید مقدار ip این ورژن در اختیار ما قرار می‌دهد کافی نیست.

نکته پایانی

در عصر حاضر ضرورت استفاده ما از اینترنت بالا رفته و در واقع بسیاری از نیازهای کاری و خدماتی ما از این طریق برطرف می‌گردد. به این دلیل است که ما نیاز داریم برای وصل شدن به این دنیای نامحدود ip داشته باشیم. وب‌سایت sitebaseo.com آماده ارائه خدمات گسترده ای در زمینه راه‌اندازی وب‌سایت و سئو به شما خواهد بود.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.