wordpress.com چیست؟

wordpress.com چیست؟

wordpress.com به وب‌سایتی گفته می‌شود که تمامی سرویس‌ها و امکاناتی را که اسکریپت‌های وردپرس برای مدیریت و رهبری سایت نیاز دارند، در اختیار کاربران و استفاده کنندگان قرار خواهد داد. برای نصب وردپرس کاربر نیاز ندارد تا به مسائل فنی و تخصصی آشنا باشد و نیاز نیست اقدام به انجام دادن تنظیمات اولیه آن کند، زیرا wordpress.com به صورت پیش‌فرض بر روی سرورهای قدرتمند وردپرس پکربندی و نصب شده است.

زمانی که یک کاربر در وردپرس ثبت نام می‌کند، امکان ساختن یک وب‌سایت رایگان را خواهد داشت و بدون اینکه با مسائل فنی درگیر شود محتوای خودش را بر روی زیر دامنه‌ای که به صورت اختصاصی وردپرس در اختیار او قرار داده است انتشار می‌دهد.

اهمیت وب‌سایت‌های اینترنتی

در دنیای امروزی هر کسب‌کار و تجارتی دوست دارد تا از بازار فروش و بازاریابی خوبی برخوردار باشد تا بتوانند هم چرخه فعالیت و تولید خود را حفظ کند و هم خدمات ارزنده و مفیدی را به افراد یک جامعه عرضه کند. استفاده از تکنولوژی در جوامع امروز سبک زندگی آنها را نیز دچار تغییراتی اساسی کرده است. در گذشت شاهد این بودیم که حتما برای تهیه و خرید یک محصول یا کالا حضور فیزیکی افراد در محل مورد نظر ضروری بود و باید حتما فرد خریدار به مغازه یا تولیدی فروشنده کالا می‌رفت تا بتواند محصول مورد نظرش را خریداری کند.

با پیدایش اینترنت و پیشرفت‌های زیادی این تکنولوژی شاهد پیدایش سبک دیگر از فروش و ارائه محصولات و خدمات هستیم، دیگر نیازی به حضور فیزیکی افراد برای تهیه محصول مورد نظر نیست و در هر کجا که باشند با یک دستگاه دیجیتال هوشمند مانند تبلت، تلفن همراه یا کامپیوتر قادر هستند تا کالای مورد نظر را از طریق اینترنت خریداری کنند.

گسترش اینترنت قدمی بزرگ است برای پیدایش فروشگاه‌های اینترنتی، وب‌سایت‌ها، بازایابی و غیره… تمامی کسب‌کارها این امکان را دارند تا بسته به نوع فعالیت و حوزه کاری که دارند در اینترنت به فروش و بازاریابی محصولات و خدمات بپردازند.

پیدایش wordpress.com

بعضی از مشاغل یک وب‌سایت فروشگاهی راه‌اندازی می‌کنند تا بتوانند محصولات خودشان را به صورت آنلاین به مشتریان عرضه کنند و بعضی دیگر نیز با راه‌اندازی سایت تمامی فعالیت‌ها خود را از این طریق انجام می‌دهند. برای راه‌اندازی وب‌سایت cms‌های زیادی وجود دارد که با توجه به حجم کار و نوع فعالیت هر کسب کار از آنها استفاده می‌شود، اما یک سیستم مدیریت محتوایی که کارایی زیادی دارد و سایت‌های زیادی با آن راه‌اندازی شده‌اند، WordPress می‌باشد.

سیستم مدیریت محتوای وردپرس یک cms متن باز و رایگان است که تمامی کسب کارها با هر حجم کاری امکان استفاده از آن را دارند. گروه پشتیبانی وردپرس خود از دو سایت اصلی تشکیل شده است که با دو پسوند com و org ارائه می‌شوند و خدماتی که هر دوی آنها ارائه می‌دهند با یکدیگر فرق دارد. ما در این مقاله قصد داریم تا به برسی wordpress.com بپردازیم و شما را یا این مرجع کاربردی بیشتر آشنا کنیم.

ویژگی‌های wordpress.com

wordpress.com را باید به عنوان یک سرویس پیشرفته در وبلاگ دهی محسوب کرد، زیرا تمامی قابلیت‌هایی را که وردپرس تعریف کرده است را دارد. به واسطه اینکه wordpress.com به صورت شبکه‌ای ارائه می‌گردد، کاربران به صورت کامل آزادی عمل در آن ندارند. مثلا کسانی که از این وب‌سایت استفاده می‌کنند نمی‌توانند هر افزونه و قالبی را که نیاز داشته باشند بر روی این سیستم مدیریت محتوا نصب کنند و فقط امکان استفاده از افرونه‌ها و پوسته‌هایی را دارند که از قبل به صورت پیش فرض بر روی این سیستم مدیریت محتوا نصب شده است.

ولی نگران نباشید چون تنوع و تعداد این افزونه‌ها و قالب‌ها به قدری است که بتواند تمامی نیازهای شما را برای راه‌اندازی یک سایت مناسب و قوی تامین کند، کاربران قادر هستند تا با نصب کردن دامنه اختصاصی خودشان بر روی بلاگ یک وب‌سایت مستقل و مجزا در اختیار داشته باشند.

wordpress.com چه مزایایی دارد

  • این سیستم به صورت رایگان در اختیار افراد قرار می‌گیرد.
  • برای انتشار دادن محتوا بر روی wordpress.com هیچ دغدغه ای نخواهید داشت و این کار را خیلی راحت انجام می‌دهید.
  • کارکردن به wordpress.com بسیار راحت است و حتی افرادی که تخصص کافی در این زمینه ندارند میتوانند به راحتی اقدام به راه‌انداز ی و نصب آن کنند.

سخن پایانی

با توجه به سیاست های فیلترینگ که در کشور وجود دارد اگر شما به نشانی wordpress.com مراجعه کنید با یک صفحه فیلتر مواجعه خواهید شد که می‌توان دلیل فیلتر کردن آن را استفاده افراد از سرویس‌های داخلی مانند میهن بلاگ، پرشین بلاگ و بلاگفا دانست.

استفاده کردن از wordpress.com بسیار ساده است و شما بدون در اختیار داشتن هیچ گونه دانش فنی قادر خواهید بود تا هر وب سایت را که نیاز دارید راه اندازی کنید ولی توجه داشته باید که این سرویس هم اکنون در ایران فیلتر می‌باشد، شما برای اینکه بتوانید cms وردپرس را دانلود کرده و از خدمات آن استفاده کنید می‌توانید به وب‌سایت wordpress.org مراجعه کنید.

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.